SKINCLINIC KÉPZÉSEK

 Ön is megismerkedhet a SkinClinic orvoskozmetikumokkal!

Cayetano L. Gutiérrez Solano gyógyszerész munkássága során az orvosok bizalmának, a páciensek elégedettségének és a csapata széleskörű tapasztalatának köszönhetően ösztönzést kapott arra, hogy olyan laboratóriumot építsen, amely még több emberhez eljuthat klinikai dermokozmetikumok fejlesztése által.
Jelenleg a legmodernebb gyártási technológiát, a legigényesebb gyártásellenőrzést, az aktív hatóanyagok maximális használatát és a fejlett kutatási területet képviseli.

Képzésünkön belül megismerkedhet a SkinClinic spanyol kozmetikumok orvosi világával, hatóanyagaival, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek kozmetikájának, látványos és hosszú távon eredményes kezeléseket garantálván.
Ha Ön is megismerkedne a párját ritkító SkinClinic kozmetikumokkal, várjuk szeretettel két napos képzésünkre.

IDŐPONTOK: 2024.06.10-11.  10:00-16:00

Helyszín: Brigitta Medical Beauty - 1112 Budapest Sasadi út 113.
A tanfolyam díja: 20.000Ft, mely összegből 15.000Ft levásárolható a SkinClinic termékek bármelyikére.


Várjuk jelentkezését a +36203146541-es telefonszámon

vagy

info@brigittamedicalbeauty.hu email - címen.

Kozmetikusoknak

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás