GreenTec márka

GreenTec Concept - Márka filozófia

[ EGYEDÜLÁLLÓ KONCEPCIÓ ]

Ez magában foglalja a saját üzleti érdekeinken kívüli gondolkodást és olyan globális kérdések figyelembevételét is, mint a fenntarthatóság, az esőerdők megőrzése, a világkereskedelem igazságossága és az állatvédelem. A DR.BELTER® GreenTec Concept® irányadó megközelítés a DR.BELTER® COSMETIC ápolási vonalak fejlesztésében és gyártásában. A tudományos kiválóság és a természet iránti szeretet iránti elkötelezettség a márka orientációjában áll.

A DR.BELTER® GreenTec Concept® azt jelenti, hogy a biokozmetikumokra jellemző ötleteket és ideálokat valósítunk meg, például tanúsított szerves eredetű összetevőket használunk, elkerülve az állati összetevőket, a mikroplasztot és a pálmaolajat. Ez egyedülállóan kombinálható az orvosi szépségápoló készítményekre jellemző, rendkívül innovatív, részben szabadalmaztatott csúcstechnológiai hatóanyagokkal. Ily módon egyesítjük a természet szeretetét a maximális hatékonysággal a látható hatások érdekében. Ezt fejezi ki az "organikus találkozik az orvosi szépséggel" szlogenünk.

Az eredmények fenntartható, természetes termékek, kiváló teljesítményt nyújtanak.

[ LÁTHATÓ HATÁSOK  ]

A DR.BELTER® GreenTec Concept®-t nagyra értékelik az igényes fogyasztók, akik természetes, fenntartható termékeket szeretnének fogyasztani, de nem akarnak lemondani a csúcstechnológia csúcstechnológiájú összetevőinek látható hatásairól.

Dr. Belter

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás