GreenTec márka

GreenTec Concept - Márka filozófia

[ EGYEDÜLÁLLÓ KONCEPCIÓ ]

Ez magában foglalja a saját üzleti érdekeinken kívüli gondolkodást és olyan globális kérdések figyelembevételét is, mint a fenntarthatóság, az esőerdők megőrzése, a világkereskedelem igazságossága és az állatvédelem. A DR.BELTER® GreenTec Concept® irányadó megközelítés a DR.BELTER® COSMETIC ápolási vonalak fejlesztésében és gyártásában. A tudományos kiválóság és a természet iránti szeretet iránti elkötelezettség a márka orientációjában áll.

A DR.BELTER® GreenTec Concept® azt jelenti, hogy a biokozmetikumokra jellemző ötleteket és ideálokat valósítunk meg, például tanúsított szerves eredetű összetevőket használunk, elkerülve az állati összetevőket, a mikroplasztot és a pálmaolajat. Ez egyedülállóan kombinálható az orvosi szépségápoló készítményekre jellemző, rendkívül innovatív, részben szabadalmaztatott csúcstechnológiai hatóanyagokkal. Ily módon egyesítjük a természet szeretetét a maximális hatékonysággal a látható hatások érdekében. Ezt fejezi ki az "organikus találkozik az orvosi szépséggel" szlogenünk.

Az eredmények fenntartható, természetes termékek, kiváló teljesítményt nyújtanak.

[ LÁTHATÓ HATÁSOK  ]

A DR.BELTER® GreenTec Concept®-t nagyra értékelik az igényes fogyasztók, akik természetes, fenntartható termékeket szeretnének fogyasztani, de nem akarnak lemondani a csúcstechnológia csúcstechnológiájú összetevőinek látható hatásairól.

Dr. Belter

Vendégeink véleménye

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy hónapja

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
5 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
5 hónapja

Noemi Bartos ⭐⭐⭐⭐⭐

Roppant igényes és tiszta környezet. Békés és megnyugtató. Mindenki nagyon kedves a csapatból.
2 hónapja

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
5 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás