SkinClinic történet

Cayetano L. Gutiérrez Solano, a SkinClinic alapítója


VEGYÉSZETTŐL A LABORATÓRIUMIG

2009-ben született meg a laboratóriumunk
Orvosaink bizalmának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően megszületett a SKINCLINC


“Integráljuk a legújabb gyártási
technológiát, a legigényesebb
gyártási ellenőrzéseket,
a hatóanyagok megőrzését és
a fejlett kutatási területet”

Cayetano L. Gutiérrez Solano vegyész, székhelye a spanyolországi Alicante-i San Vicente-ben található. 1989 óta számos szakorvossal dolgozik együtt, akik speciális és testre szabott arckezeléseket kértek tőle a betegek különböző bőrproblémáinak kezelésére Spanyolország egész területén.

Ebben az időszakban számos különböző szakterület szakemberével dolgozhatott együtt, különösen a bőrgyógyászatra, az esztétikai orvoslásra, a táplálkozásra és a hosszú élettartamra szakosodott orvosokkal.

Cayetano és csapata megoldásokat talált speciális bőrproblémákra, és nagyon hatékony testre szabott kezeléseket készítettek sok olyan beteg számára, akiknek a bőrükben, a hajukban, a körmeikben különböző betegségek vagy problémák voltak ...

Az orvosok kezelésébe és szakértelmébe vetett folyamatos bizalmára, valamint a betegek pozitív visszajelzésére és támogatására ösztönözve úgy döntött, hogy egy korszerű kozmetikai laboratóriumot nyit, hogy ezeket a SKINCLINIC termékeket nagyobb méretben lehessen gyártani, hogy több ember számára elérhetővé váljanak. 2009 júliusában „megszületett” Carmado S.L. Ez egy csúcstechnológiás laboratórium, amely a kozmetikumok gyártására szakosodott, és az ilyen létesítmények számára a biztonság és a higiénia szempontjából a legigényesebb előírások betartásával lett megtervezve és kiépítve.

Jelenleg ez a labor integrálja a legmagasabb és legújabb technológiai szabványokat a szigorú gyártási minőség-ellenőrzési eljárásokkal, amelyeket a legmegfelelőbb környezetben hajtanak végre a hatóanyagok megőrzése érdekében. Mindezeknek a fejlett kutatási eredményeknek előnyét élvezik a kifejlesztett kozmetikumaink.

SkinClinic

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás