SkinClinic történet

Cayetano L. Gutiérrez Solano, a SkinClinic alapítója


VEGYÉSZETTŐL A LABORATÓRIUMIG

2009-ben született meg a laboratóriumunk
Orvosaink bizalmának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően megszületett a SKINCLINC


“Integráljuk a legújabb gyártási
technológiát, a legigényesebb
gyártási ellenőrzéseket,
a hatóanyagok megőrzését és
a fejlett kutatási területet”

Cayetano L. Gutiérrez Solano vegyész, székhelye a spanyolországi Alicante-i San Vicente-ben található. 1989 óta számos szakorvossal dolgozik együtt, akik speciális és testre szabott arckezeléseket kértek tőle a betegek különböző bőrproblémáinak kezelésére Spanyolország egész területén.

Ebben az időszakban számos különböző szakterület szakemberével dolgozhatott együtt, különösen a bőrgyógyászatra, az esztétikai orvoslásra, a táplálkozásra és a hosszú élettartamra szakosodott orvosokkal.

Cayetano és csapata megoldásokat talált speciális bőrproblémákra, és nagyon hatékony testre szabott kezeléseket készítettek sok olyan beteg számára, akiknek a bőrükben, a hajukban, a körmeikben különböző betegségek vagy problémák voltak ...

Az orvosok kezelésébe és szakértelmébe vetett folyamatos bizalmára, valamint a betegek pozitív visszajelzésére és támogatására ösztönözve úgy döntött, hogy egy korszerű kozmetikai laboratóriumot nyit, hogy ezeket a SKINCLINIC termékeket nagyobb méretben lehessen gyártani, hogy több ember számára elérhetővé váljanak. 2009 júliusában „megszületett” Carmado S.L. Ez egy csúcstechnológiás laboratórium, amely a kozmetikumok gyártására szakosodott, és az ilyen létesítmények számára a biztonság és a higiénia szempontjából a legigényesebb előírások betartásával lett megtervezve és kiépítve.

Jelenleg ez a labor integrálja a legmagasabb és legújabb technológiai szabványokat a szigorú gyártási minőség-ellenőrzési eljárásokkal, amelyeket a legmegfelelőbb környezetben hajtanak végre a hatóanyagok megőrzése érdekében. Mindezeknek a fejlett kutatási eredményeknek előnyét élvezik a kifejlesztett kozmetikumaink.

SkinClinic

Vendégeink véleménye

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
2 hete

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
3 hete

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
4 hete

Mónika Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Mindig csodálatosak a kezelések, feltöltődve jövök el!!
3 hete

Krisztina Fehér ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionalis kiszolgalas, csodalatos kezelések 🥰
3 hete

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás