REVIDERM technológia

A bőr lenyűgöző bonyolultsága ihlette a REVIDERM kutatási eredményeit


1986 óta a REVIDERM kombinálja a modern dermatológiai eredményeket, az aktív hatóanyag kutatások innovációjával.

A sebgyógyulás jelenségeinek és a bőr természetes regenerációs folyamatainak hasonlósága vezetett az új metódusokhoz. A nyers gyógyszerészeti összetevők alapvető ismerete és azok tapasztalatai eredményezték a kozmetikai kezelésekben való használatukat.

A bőr az emberi test legnagyobb élő organizmusa. Az öregedés, a károsító környezeti hatások, továbbá az egyéni jellemzők negatív hatást gyakorolnak bőrünkre.

A manapság létező leghatékonyabb eljárás az említett negatív hatások ellen kombinálja a gépek által elérhető, magas színvonalú technikai megoldásokat, a kozmetikai ipar legújabb kutatásaival. Így Ön is élvezheti a REVIDERM gépek által nyújtott csúcstechnológiát.

.

.

Speciális elektródák segítségével hőt termelnek a bőr mélyén, hogy visszafordítsák a bőr öregedési folyamatait. A hagyományos rádiófrekvenciás kezelésekhez képest a nem-invazív VEGA módszer egy új célszerkezetre irányul: a dermisz és a bőr alatti határrétegben lévő dermális zsírsejtekre. Ez a felfedezés jelenleg a dermokozmetikai és esztétikai orvosi kutatások középpontjában áll, mert döntően befolyásolja a bőr volumenét, rugalmasságát, feszességét és szerkezetét.

A VEGA-val végzett rádiófrekvenciás kezelés során speciális elektródák konduktív (váltakozó) áramot vezetnek a bőrbe, hogy akár 43°C-os hőt termeljenek a dermisz és a bőr alatti határrétegben lévő dermális zsírsejteken.

.

.


.

A vega a rádiófrekvenciás energiát pontosan a dermisz-subcutis határra koncentrálja – így a teljes energia pontosan a megfelelő célszerkezeten fejti ki hatását.

Ez hatékony regenerációs folyamatot indít el, és serkenti a kollagénszintézist – csekély fájdalommal és égési sérülések veszélye nélkül.


.

.

REVIDERM SKIN PEELER NEW GENERATION -Mikrodermabrázió


A REVIDERM erejét a páratlan mikrodermabráziós rendszernek köszönheti, amely a kozmetika legégetőbb problémáira ad valóban hatékony megoldást. A felső hámréteg eltávolítása az alapi sejtréteg osztódását, megújulását eredményezi.

A REVIDERM rendszer bőr-aktív és bőr-azonos anyagok bejuttarását elsősorban az ellenőrzött mikrodermabrázióval fokozza.A mikrodermabrázió sikeresen alkalmazható:

- ráncosodás

- bőrsorvadás

- elszarusodási zavarok

- pigment foltok, öregedési foltok

- akne betegség

- bármilyen eredetű és típusú heg

- fénykárosodás

- stria, cellulit


A REVIDERM SkinPeeler készülékkel koridon kristályok áramló sugarával kíméletesen eltávolítjuk a felső hámréteget. A felső hámréteg célzott eltávolítása az alapi sejtréteg fokozott osztódását, megújulását eredményezi. Ezek a hámsejtek több élő sejtréteget képeznek, és lépésről lépésre pótolják a károsodott területeket. Klinikai tanulmányok igazolják az epidermális megújulási arány serkentését, a hám és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikro keringés fokozódását, a kozmetikai anyagok felvételének jelentős növekedését. 

REVIDERM SKINNEEDLER - Tűs mezoterápia


A REVIDERM ismét forradalmasította a piacot, mégpedig a mikro-needling területén. Úttörő innovációjával elsöprő sikereket aratott a Skin-Needler!

Több mint egy évtizede a mikro-needlinget tartják a titkos fegyvernek az anti-aging és a látható bőrproblémák kezelésében.

A mikro-needling a test öngyógyító mechanizmusait használja a fiatalosabb bőr elérése érdekében.

Az eddig alkalmazott eljárások súlyosan károsíthatják a bőrt, vagy felesleges kezeléseket végeztek a hatástalan gyenge készülékekkel.

A dermarollerek a nagy szögű behatolás miatt feleslegesen roncsolják, károsítják a bőrt, míg a meso-pen-ek gyakran a nagyon gyenge motorok miatt nehezen mozognak a bőrben, míg a fakír hatás miatt akár teljesen hatástalan kezeléseket végeznek vele. (fakír hatás – A több tű körben egymás mellé helyezve megnöveli a bőr ellenállását, így a bőrt tolja befelé, csökkentve ezzel a behatolás mélységét)-A behatolás mélysége 0-1,5mm közötti skálán állítható
-Másodpercenként 1500 ponton történi behatolás a bőrbe
-Rugalmas kezelhetőség az arcbőr minden területén
-Nincs fakír hatás
-Gyengés és fájdalommentes. Lerövidíti a gyógyulási időt, nem roncsolja feleslegsen a bőrt.
-Gyors munkát tesz lehetővé
-Ergonomikus kezelőegység, súlya mindösszesen 120g.
-Csendes és rezgésmentes
-Erős 4,5W-os motor

A REVIDERM SkinNeedler kezelőegységén egy teljesen új, jól átgondolt tűelrendezés található, - 9 tű egy sorban - az innovatív Precisiion Liner biztosítja a vegső behatolás pontosságát. A bőrpenetráció pontoasága miatt meglepően fájdalommentes és minimálisan invazív.HIGH TECH Német gyártmány

A nagyobb színvonalú szolgáltatás érdekében egy HIGH TECH VEZÉRLŐ ESZKÖZ-höz csatlakozik a nagy teljesítményű kézi egység. Multivizuális teljesítménykijelző a kezelés elött-alatt-után, egyszerű használat, intelligens, magyar nyelven is elérhető navigációs menü, adatkezelési üzemmód, előtte-utána képek, videók, kezelése, LAN és USB portok és még sok más lehetőség.

A REVIDERM a legnagyobb gondossággal összeállította kezdő készletét, mely tartalmazza új hatóanyagaikat. Ezek jelenleg az egyetlenek a piacon, amik a német állami szervezetek tanúsítványával rendelkezik, mely lehetővé teszi a biztonságos kombinált alkalmazást a mikro-needling és ultrahang kezeléseknél.
Azok számára akiknek különösen fontos a szép, ápolt bőr!

A tanulmányok kimutatták, hogy a rövid egymást követő ultrahang kezelések szignifikánsan megnövelik a kozmetikai kezelések eredményét.

A két héten át történő mindennapi kezelés hosszú távú hatással bír a bőr öregedési folyamatainak visszaszorítása terén, a nagy dózisú hatóanyag koncentrátumok pedig megfelelő helyen hatva fejthetik ki hatásukat.

A CellJet kúra tehát tökéletes kiegészítője a kozmetikában végzett arckezeléseknek.

Ez ötvözi a modern technológiát, a legmodernebb orvoskozmetikai hatóanyagokat, a kivételes bánásmód és ápolás fogalmát.


Mi is ez pontosan?

A CellJet kúra lehetővé teszi, hogy vendége otthon alkalmazhassa a hightech technológiás ultrahang készüléket, így kiegészítve és meghosszabbítva a kozmetikai szalonban végzett professzionális kezelést.

Az otthoni kúrát, mindig megelőzi egy a szalonban végzett kezelés, melynek alkamával felkészítjuk a bőrt az otthoni intezív kezelések sorozatára.

Ezután a vendég 14 napon keresztül 12 perc behatással használhatja és élvezheti a készüléket és a számára legmegfelelőbb hatóanyagok hatásait.

A befejező kezelés ismét a szalonban történik, ahol egy professzinális ápolással lezárjuk a kúrát.


A CellJet egy olyan ultrahang kéziegység, ami 10MHz technológiával hat a bőröregedési folyamatok ellen. Orvosilag bizonyított, hogy az ultrahang hullámok a bőrbe mindösszesen 0,3 cm-t hatolnak be, így pontosan ott hatnak, ahol az öregedési folyamatok zajlanak.

Ezek a hullámok segítik a kollegén és az elasztin termelődését, és felkészítik a bőrt a későbi hatóanyag bevitelre is.

A kezelésekhez több hatóanyag készlet közül választhatunk, melyek a bőrproblémák és az anti-aging területén is hatékony megoldást nyújtanak számunkra. Ezek az őj hatóanyagok jelenleg egyetlenek a piacon, melyek a német állami szervezetel tanusítványával rendelkeznek, ami lehetővé teszi a biztonságos kombinált alkalmazást, a mikro-needling, az ultrahang és a rádiófrekvenciás kezeléseknél.Reviderm

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás