SkinClinic filozófia

Az emberek megjelenésének és életminőségének javítása

A SKINCLINIC javítja az arcbőr - és az élet minőségét azáltal, hogy testreszabott bőrápolási megoldásokat kínál nekik.


“A SkinClinic filozófiája
egy rendkívül hatékony,
felhasználóbarát,
orvoskozmetikai termékcsalád
kifejlesztése”

A SkinClinic mindegyik terméke és kezelése több mint 20 éves tapasztalat és kutatás eredménye a dermokozmetikumok területén.

A SkinClinic segítségével megállapíthatja, hogy minden termék megbízható és nagyon hatékony, és ezek a készítmények javítják a bőr egészségét és megjelenését. Minden megoldás testre szabott, a bőrtípus igényeinek megfelelően lett kialakítva, és orvosa tanácsát kell követni.

A SkinClinic javítja az arcbőrét és az életminőségét azáltal, hogy orvosi és szépségápolási megoldásokat testreszabottan kínál az öregedés és még sok más bőrprobléma kezelésére. Ezt a csúcstechnológiájú laboratóriumi berendezésekbe és kutatásba történő befektetéssel értük el, és a betegek diagnosztizálását és kezelését végző összes szakorvos nagyon értékes hozzájárulását és visszajelzését kaptuk.

A kutatás és a napi orvosi gyakorlat ötvözésével olyan bőrkozmetikumokat állíthatunk elő, amelyek nagyon hatékonynak bizonyultak, és ezeket a napi bőrápolási rutin részeként is nagyon könnyű használni.

A „többszörös hatékonyságú” funkció, amely minden SkinClinic terméket kiemel a többi közül, a következő elveken alapul:

1. A hatóanyagok kombinációjának nagy hatékonysága, nagy dózisban.

2. Kizárólagos segédanyagokon alapuló egyszerűség a „felhasználóbarát” termékek létrehozása érdekében.

SkinClinic

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
egy éve

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás