Decorative

MAKE-UP FORRADALOM


Az új DR.BELTER® GreenTec smink forradalmi organikus sminkkollekció. A termé szet szeretetét az innovációval és az úttörő technológiával ötvözi a környezet, az állatvilág és a bőr élettana iránti tisztelettel.

Vulkáni ásványok a porkészítés
alapjaként

A DR.BELTER® GreenTec koncepció szerint a GreenTec smink értékes természetes összetevőkön alapul, például tápláló természetes olajokon, növényi kivonatokon és ásványi pigmenteken. Ahol csak lehetséges, tanúsított termesztésből származó kiválasztott szerves alapanyagokat használ fel, és lemond alapanyagként olyan felhasználási összetevőkről, mint az ásványi olajok, szilikonolajok, állati összetevők és a nem fenntartható pálmaolaj.

A színek finom varázslatával a szokatlan, természetes alapú, tápláló textúrák örömet okoznak a smink mindennapos használatával - biztonságban annak tudatában, hogy nem szennyezik a bőrt veszélyes összetevőkkel. Valójában a kiválasztott bőrápoló összetevőket a sminkkészletben kifejezetten a bőr egészségének védelme érdekében használják. Ezek az összetevők közé tartozik a fügekaktusz kivonat, a hialuronsav, a vitaminok és a speciális antioxidáns komplexek.

Fügekaktusz kivonat

[ A »GREEN« WORLD első természetes parafából készült csomagolással ]

A portugál parafatölgy

Még a csomagolás is forradalmi, bizonyos elemek műanyag helyett természetes parafából készülnek. Ezt az első fajta csomagolást kifejezetten a DR.BELTER® számára fejlesztették ki, és ez egy újabb innovatív lépés a fenntarthatóság, az újrahasznosítás és a csomagolásokban rejlő természeti erőforrások felé. A szemhéjfesték és a szemhéjpúder újratöltési koncepciója hangsúlyozza a fogyasztók egyéniségét a színek kiválasztásában és az erőforrások megtakarításában.

Bár ez nem tökéletes alternatíva, segít megőrizni az európai parafatermesztőket, új ötletekkel és úttörő szellemmel támogatja azokat a vállalatokat, amelyek elkötelezték magukat az újrahasznosítás és a csomagolás fenntarthatósága mellett.

Természetes parafa alternatív
csomagolási összetevőként

[ »EGYSZERŰSÍTSD A sminked - az élet eléggé bonyolult« ]

Ez egy művészet a tökéletes megjelenés megalkotásához, amely mind az alkalomhoz, mind a személyiségéhez, mind pedig az öltözékéhez illeszkedik, csupán néhány egyszerű lépés mindez az ideális termékekkel - függetlenül attól, hogy természetes-finom megjelenésre vagy valóban figyelemfelkeltő megjelenésre vágyik - el akarjuk sajátítani ezt a művészetet.

Természetes ásványi színek

A gyengéd színintenzitának köszönhetően ha kisebb hibákat vétünk az a alkalmazás során, akkor még a sminkelés területén járatlan szakemberek számára is lehetővé teszi, hogy ezekkel a színekkel megváltoztassák megjelenésüket. A biológiailag lebomló hegyező és a vegán bambusz kefe szett bambusz szárakkal és szuperlágy szintetikus szőrrel praktikusan kiegészíti a kollekciót.

Élvezze a színekkel kapcsolatos konzultációt, és fedezzen fel varázslatos kis segítőket az egyik DR.BELTER® smink coaching foglalkozáson kozmetikánkban; miért ne sminkelhetné magát és néhány barátját? Megtudhatja, hogyan rejtheti el a kisebb hibákat, és hogyan fedheti fel egyedi szépségét a lehető legjobb módon.

Tapasztalja meg az átalakulást élőben
a DR.BELTER® intézetében

Állatvédelem

Természetesen a DR.BELTER® GreenTec sminkkollekció egyik termékét sem tesztelték állatokon, mivel az EU-ban 2015 óta tilos az állatokon végzett kozmetikai teszteket.

[ DR.BELTER® GREENTEC MAKE-UP TERMÉKEK ]

dr belter folyékony alapozó

folyékony alapozó

Négy árnyalatban kapható alapozó, amely bársonyos felületű egyéni fedést biztosít - minimalizálja az apróbb foltokat és a finom vonalakat.

dr belter korrektor

korrektor

Korrektor két különböző árnyalatban, a sötét karikák és kisebb foltok elfedésére, parfümmentesen - hialuronsavval és E-vitaminnal.

dr belter porpúder

porpúder

Finom, természetes kompakt por három árnyalatban, matt felületű és könnyű fedéssel - vulkáni ásványi anyagokkal és E-vitaminnal.

dr belter arcpirosító

arcpirosító

A lágy arcpirosítás két természetes árnyalatban, vulkán ásványi anyagokkal felfrissíti az arcszínt és fokozza a kontúrt - mellékelt ecsettel.

dr belter szempillaspirál

szempillaspirál

Mélyfekete, bársonyos szempillaspirál Xtracurl ecsettel a maximális szemkontaktusért a meghatározott megjelenésért, valamint terjedelmes és hullámosított szempillákért.

dr belter szemöldökceruza

szemöldökceruza

Por textúrájú szemöldökceruza a teljes és határozott szemöldökhöz, beleértve a kefét a természetes kivitel érdekében - két árnyalatban kapható

dr belter szemceruza

szemceruza

Szemhéjak határozott megjelenésért és lenyűgöző füstös szemekért az integrált keverőkefével - négy különböző árnyalatban kapható.

dr belter szemhéj- és szemöldök kiemelő

szemhéj- és szemöldök kiemelő

Folyékony szemhéjfesték choco chique árnyalatban a tökéletes, tartós megjelenésért vagy a szemöldök kitöltéséhez - vízálló formula.

dr belter szemhéjpúder

szemhéjpúder

Vulkanikus ásványokból készült szemhéjfesték 12 különböző árnyalatban kapható, fenntartható utántöltési koncepcióval a maximális egyéniség érdekében.

dr belter folyákony ajakfilc

folyákony ajakfilc

Tökéletes ajkak – folyékony kiemelő a pontos ajak körvonalért, amely egész nap és éjszaka kitart, négy különböző árnyalatban.

dr belter ajakceruza

ajakceruza

Ajak kiemelése a hangsúlyos, zamatos ajkakhoz és tartós megjelenés, hat érzéki árnyalatban kapható, ferde heggyel a pontosság érdekében.

dr belter ajakfény

ajakfény

Tápláló szájfény ellenállhatatlan fényű és rugalmas, telt ajkak három árnyalatban kaphatók - carnauba viasz és tápláló olajok.

Dr. Belter

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás