Dr. Belter - a Cég

BELCOS GMBH

A BelCos Cosmetic GmbH egy közepes méretű családi vállalkozás Braunschweigből - a kutatás városából - Alsó-Szászország szívében.

A vállalat számos apró lépést és óriási ugrást megtett, elismert kompetenciaközponttá nőtte ki magát, amely 40 éves sikeres tapasztalatra támaszkodhat a professzionális kozmetikai iparban.

Ötlettől kezdve a formulák fejlesztésén át a piacra kész termékig

A társaság kiváló minőségű kozmetikai termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Minden a vállalat Braunschweig központjában történik: az ötlettől kezdve a készítmény fejlesztésén át a piacra kész termékig.

A jelenleg mintegy 70 embert számláló csapat tevékenységi területe elsősorban az intézet saját márkájának - a DR.BELTER® COSMETIC - fejlesztése, gyártása és világméretű terjesztése.

Fókuszban van a bőrápoló termékek fejlesztése és szerződéses gyártása is számos más vállalat számára világszerte.

Minden márkához egyedi kozmetikai készítményeket fejlesztettek ki. Itt a portfólió az egyszerű és megfizethető természetes termékektől kezdve a legmagasabb árkategóriájú luxustermékeken át a bőrgyógyászati exkluzív kozmetikumokig terjed

Küldetésünk: Előállítani a legjobb minőségű termékeket

Családként és gyártóként küldetésünk a legmagasabb minőségű termékek gyártása, amelyek minden szempontból megerősítik a „Made in Germany” jóváhagyási pecsétet. A bőrgyógyászokkal, gyógyszergyártókkal és márkatulajdonosokkal, valamint a DR.BELTER® COSMETIC márka partnereinkkel - kozmetikusokkal - folytatott folyamatos személyes párbeszéd az élvonalban tartja a BelCos Cosmetic-et.

[ KUTATÁSI ÉS FEJLESZTÉSI LABORATÓRIUM ]

Törekvésünk: A legmagasabb minőség

Tehát ki biztosítja a vállalat alapvető know-how-ját? A kutatási és fejlesztési laboratórium hat szakértőből álló csapata.

40 év tapasztalata a piacra kész készítmények kifejlesztésében, az innováció szelleme, a kísérletezés öröme, a kíváncsiság, az átfogó tudományos ismeretek és az alapos dermatológiai fókusz hozzájárul a termékek világméretű sikeréhez. Dinamikus laboratóriumi csapatunk lehetővé tette számunkra, hogy azonnal reagáljunk a kritikus vita tárgyát képező összetevőkre.

Csapatvezetőként Dr. Clemens Belter összeállított egy tudóscsoportot, akik a jövőben is folytathatják a vállalat vezérelveinek és minőségi normáinak betartását.

Nemcsak új termékeket hoznak létre a laboratóriumban, hanem az összes készítmény következetes minőségbiztosítása és folyamatos termékfrissítése is küldetésük.

Az egész vállalat betartja az EU kozmetikai rendeletet és a GMP szigorú irányelveit - a minőségi, higiéniai és termékbiztonsági irányelveket.

[ MICROBIOLOGY ]

Mikrobiológiai laboratórium

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a készítményeket a megadott eltarthatósági időtartamig káros csíráktól és gombáktól mentesen tartsuk, anélkül, hogy kritizált tartósítószereket kellene használnunk a kozmetikai rendelettel összhangban. Továbbá optimalizálhatjuk a tartósítószerek mennyiségét. Ez a készítmények kiváló tolerálhatóságának – eltarthatóságának- egyik titka.

Fenntarthatóság és becsületesség képviselete

Dr. Belter

Vendégeink véleménye

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy hónapja

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
5 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
5 hónapja

Noemi Bartos ⭐⭐⭐⭐⭐

Roppant igényes és tiszta környezet. Békés és megnyugtató. Mindenki nagyon kedves a csapatból.
2 hónapja

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
5 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás