GreenTec minőség

GreenTec Concept - Minőségi jellemzők

[ MINŐSÉGI JELLEMZŐK ]

DR.BELTER® COSMETIC - bőrgyógyászatilag ésszerű bőrápolás, 95-100% -ban természetes eredetű összetevőkkel.

DR.BELTER® GreenTec Concept® az ökológiai gazdálkodási projektek alapanyagainak felhasználását és előnyben részesítését jelenti.

A DR.BELTER® GreenTec Concept a saját kutatásunk és fejlesztésünk rendkívül hatékony és exkluzív promedical összetevőinek használatát jelenti.

A DR.BELTER® GreenTec Concept értékes, szabadalmaztatott, bőrrel megegyező alapanyagokat jelent, amelyek maximális kompatibilitást biztosítanak az érzékeny és sérült bőr számára.

[ KRITIKUS ÖSSZETEVŐK? ]

Kutatásaink egy lépéssel előrébb tartanak!

Dr. Clemens Belter által vezetett szakértői csoport a saját kutatási, fejlesztési és mikrobiológiai laboratóriumunkban dolgozik, hogy termékképleteinket folyamatosan fejleszteni és adaptálni a legújabb tudományos és dermatológiai eredmények szerint.

[ AZ EREDMÉNY: ]

Minden termék mentes ásványi és szilikonolajoktól

Minden hámlasztó mentes mikroplasztittól, mint koptató részecskéktől

Főleg vegán formulák - állati összetevőktől mentesek

Szinte minden formula alapanyaga pálmaolajtól mentes - az esőerdők védelme érdekében

Minden termék mentes a parabénektől

Dióhéjban: A minőség és a természet szeretete – made in Germany!

Dr. Belter

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás