A Cégről - REVIDERM

Kozmetikumok, amelyek megértik a bőrét


Dominik Bauermeister, a REVIDERM vezérigazgatója:

"Ragyogó arcbőr és finom pórusok - a REVIDERM -nél megértjük, hogy mitől tűnik ki az egészséges és szép bőr. A vezető bőrgyógyászokkal együtt szakembereink 1986 óta fejlesztenek termékeket és ápolási koncepciókat. Tökéletesen illeszkednek az Ön egyedi bőrtípusához és különösen jól ennek elérése érdekében egyesítjük az orvosi kutatásokat és a technológiát a rendkívül hatékony kozmetikumokkal.

Fejlett berendezéseinkkel, dermokozmetikai termékeinkkel és kezeléseinkkel hosszú távon javítjuk és finomítjuk bőrének megjelenését. Mikrokristályos, mélyre ható peelingünk különösen gyengéd és ugyanakkor hatékony kezelést nyújt. Úttörőként ,az úgynevezett mikrodermabrázió területén világpiaci vezető szerepet töltött be. Így biztosítjuk az eredményorientált bőrápolás hosszú távú sikerét."


Dermokozmetika: a modern bőrápolás megfelel a személyes konzultációnak

Minden bőr egyedi. Ezért a REVIDERM egy holisztikus bőrápolási koncepcióra összpontosít:


REVIDERM

Az Ön bőrének sikertörténete

2018

REVIDERM Márka újraindítása és áttelepítése az új REVIDERM központba

A Cellucur, a skintelligence és a Premium a REVIDERM portfolio márkanév alatt egyesül


2016

30 éves REVIDERM mottó: CELLebrating YOUth

A bőr összetettségétől elbűvölő REVIDERM 1986 óta elkötelezett a legnagyobb szerv egészséges és fiatalos megőrzése mellett

A forradalmian új Micro-Needling technológia bevezetése: REVIDERM SkinNeedler


2015

A forradalmian új mikroneedling technológia bevezetése

A REVIDERM bemutatja a SkinNeedler-t a Beauty Forum szakkiállításon. Ez a saját fejlesztésű toll teszi a mikro-needlinget pontosabbá, gyengédebbé és hatékonyabbá.


2014

A REVIDERM bőrápoló ihlette smink

A kezelés utáni tökéletes befejezéseként a REVIDERM bemutatja első saját sminkcsaládját, amelyet Giovanni Fasiello sminkes művészeti igazgató fejlesztett ki. Értékes ásványi anyagok és válogatott összetevők teszik a sminket olyan tisztává és táplálóvá, hogy akár érzékeny bőrön is használható, és olyan kozmetikai kezelések is után, mint pl. a mikrodermabrázió.


2014

cellJET: Forradalmi ultrahangos technológia a bőr számára

A REVIDERM kozmetikai történelmet ír a cellJET segítségével: az ügyfelek otthon is használhatják a nagyfrekvenciájú ultrahangos technológiával ellátott tollat - az optimális orvosi bőrápolás érdekében saját fürdőszobájukban.


2013

A REVIDERM skinmedics monobrand üzletek bemutatása

A REVIDERM koncepciót dolgoz ki saját monobrand üzletei számára - ez a REVIDERM skinmedics intézethálózat születése. A minősített szakintézetek egyesítik a márka értékeit és minőségi szabványait - és továbbítják a REVIDERM szakértelmét ügyfeleiknek. Ugyanebben az évben megalakul a REVIDERM ügyfél -tanácsadó testülete. A tagok szoros kapcsolatban állnak a REVIDERM igazgatóságával, és ezáltal segítik a piac és a márka fejlesztését.


2012

A SKINSIDE táplálékkiegészítő termékcsalád bevezetése

Az igazi szépség belülről is fakad: 2012 -ben a REVIDERM piacra dobja a SKINSIDE táplálékkiegészítő termékcsaládot. Ezzel a termékkel is a vállalat a holisztikus kezelési módszerekre összpontosít.


2011

Díj - a legmagasabb minőségért

A REVIDERM bemutatja a Best in Medical Beauty szolgáltatást. A minősítő pecsétet évente egyszer olyan kozmetikai intézeteknek és bőrszakértőknek ítélik oda, akik rendszeresen továbbképzésen vesznek részt és kiemelkedő kezelési eredményeket érnek el


2008/2009

Úttörő termékbemutatók

Az egyik bevezetés követi a másikat: a REVIDERM piacra dobja a SkinAlyzermed7 bőrelemző készüléket. Ezzel egy időben piacra kerül az anti-aging ápoló termékcsalád prémium skindesign 4D, rendkívül hatékony esszenciákkal. A skintelligence termékcsalád új dizájnt kapott.


2007

A REVIDERM akadémia megalapítása

Megalakul a REVIDERM akadémia. A dermokozmetikai szakértelmet továbbadja a kozmetikai intézeteknek és a bőrspecialistáknak szakmai képzéseken - a kiemelkedő kezelési eredmények érdekében. A REVIDERM a Horst Kirchberger márkanév alatt dekor kozmetikumokkal is bővíti termékportfólióját.


2003

Név megváltoztatása REVIDERM AG -ra

A Revita Biomedical Supply GmbH nevét REVIDERM AG -re változtatja. Az új helyszín Oberhaching München közelében. Ausztria és Svájc fióktelepei következnek 2004/2005.


2001

Estée Lauder a REVIDERM SkinPeeler -t választja

Az Estée Lauder globális vállalat az amerikai egyesült államokbeli SPA -kat a REVIDERM mikrodermabráziós eszköz új verziójával látja el: a SkinPeeler profession-nal.


1995

A mikrodermabrázió úttörője

A szépségápolási intézetek először kínálnak mikrodermabráziót - különösen gyengéd és mély hatékonyságú intenzív hámlasztást. Ezt a kezelést a REVIDERM által kifejlesztett eszköz teszi lehetővé.


1994

A REVIDERM bemutatja az OPC anti-aging összetevőt

A REVIDERM elkezd dolgozni egy francia céggel, amely felfedez egy értékes hatóanyagot: az OPC -t. A nemes szőlőmag kivonat az egyik legerősebb antioxidáns a világon. Véd az allergiáktól, gátolja a gyulladást és bizonyítottan feszesíti a bőrt.


1993

Dominik Bauermeister aktív ügyvezető igazgatóvá válik

Dominik Bauermeister aktív ügyvezetőként csatlakozik a vállalathoz, és kozmetikai intézeteken keresztül bővíti a forgalmazási, eladási csatornát. Ugyanebben az évben létrejön a REVIDERM márkanév. 

REVI-talise-ból és DERM-a-ból (görögül: bőr) áll.
Reviderm

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
egy éve

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás