A REVIDERM rendszere

Felelősségünknek tekintjük, hogy mások jól érezzék magukat a bőrükben


Alapításunk óta az előkészítő kezelések és a hatékony ápolószerek ideális kombinációjára összpontosítottunk. Mindkettőt szigorú biomimetikus elvünk szerint hajtjuk végre, amely a bőre természetén alapul. A bőrrel azonos eljárások és termékek, amelyek a bőr folyamatai és építőkövei alapján készülnek, a lehető legjobb eredményekhez és maximális toleranciához vezetnek. Például a bevált REVIDERM mikrodermabráziónak köszönhetően a bőr megszabadul a sérült sejtektől és maradványoktól, majd kifejezetten újjáépül a hiányzó hatóanyagokkal. Szándékosan kerüljük a standard programokat, de minden egyes bőrigényt külön -külön vizsgálunk. Mert minden vendégnek megvannak a saját elvárásai és saját bőrápolási igényei.


1. Skinalyze

Számítógépes bőrvizsgálat

A bőr ugyanolyan egyéni, mint a hozzá tartozó személy. Éppen ezért, hogy megértsük a bőr igényeit, minden kezelés professzionális bőrelemzést igényel, amely meghatározza a kezelés folyamatát.
2. Bőrkezelések

A legjobb egyéni kezelés kiválasztása

Ahhoz, hogy a bőr optimális állapotba kerüljön, a REVIDERM -nél a technológia, az ápolás és a táplálékkiegészítők tökéletes kombinációjára támaszkodunk - mindezt egy helyen.


3. Skinfinish

Tökéletes befejezés

Végül, de nem utolsósorban minden kezelést finomítunk a tökéletes befejezéssel-ásványi alapú sminkünkkel, amely tökéletes a gépi kezelések utáni használatra is.Reviderm

Vendégeink véleménye

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
3 hete

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
4 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
4 hónapja

Noemi Bartos ⭐⭐⭐⭐⭐

Roppant igényes és tiszta környezet. Békés és megnyugtató. Mindenki nagyon kedves a csapatból.
2 hónapja

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
5 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás