Munkatársaink

KELEMEN BRIGITTA

SZAKMAI VEZETŐ

Munkámat mindig a harmónia, a minőség és a színvonal jellemezte.

Annak érdekében, hogy mindezt megvalósíthassam, hosszú éveken át képeztem magam a szépészeti szakma területén Magyarországon, Németországban és Spanyolországban.

Továbbképzéseken, Oktatói képzéseken, konferenciákon és nemzetközi kiállításokon vettem részt kiállítóként és látogatóként egyaránt.

Mindenkori célomnak a kiváló minőség elérését tartottam, így a továbbiakban is folytatom nemzetközi tanulmányaimat a szakma legmagasabb szintjének elérése érdekében.

Ennek eredményeképpen találtam rá az Oktatóközpontunkban és Szépségszalonunkban alkalmazott termékekre, melyeket bőrgyógyászok, kozmetikusok, sminktetoválók, sminkesek és szépségipar szakemberek használnak világszerte.

Oktatásaink kiterjednek mind a felnőttképzés keretein belül lévő kozmetikai és sminktetováló képzésekre, mind az állami kereteken belüli Duális Kozmetikus Képzésekre.

Mindennapi munkámat magsan képzett kozmetikusi, sminktetoválói és oktatói képzéssel rendelkező kolléganőim segítik, akik aktívan részt vesznek az alap és felnőtt képzések folytatásában, szakmai segítséget nyújtanak kozmetikus partnereink részére és magas színvonalú kezeléseket végeznek.
KELEMEN CSABA

SALES DIRECTORSCHOKÁTZ MERCÉDESZ

INSTITUTE LEADER

GÖRÖG PATRÍCIA

AESTHETIC BEAUTICIAN

Sosem volt kérdés, hogy a szépségápolással szeretnék foglalkozni. Hiszem, hogy az egészséges arcbőr önbizalmat ad minden ember számára, és ebben szeretnék segítséget nyújtani vendégeimnek. Elengedhetetlen számomra, hogy olyan környezetben dolgozhassak, ahol fontos a vendég elégedettsége és hogy magas minőségű, piacvezető márkákkal, hatékony kezeléseket végezhessek. A Brigitta Medical Beauty-nál arra törekszünk, hogy a vendégeink és partnereink a legkiemelkedőbb kiszolgálásban részesüljenek.BÓNIS JÁZMIN 

AESTHETIC BEAUTICIAN

Mindig is a szépségiparban képzeltem el magam, olyan környezetben ahova szívesen járok be, mert a barátságos légkör mellett a munkám iránti elhivatottságom és szakmai felkészültségem is kamatoztatni tudom. Itt a Brigitta Medical Beauty-ban minden tekintetben megtaláltam a helyem. Örülök, hogy profi, modern gépekkel dolgozhatok, olyan márkákkal, melyek hatékonysága szemmel látható, így minden vendégemnek és partnerünknek személyre szabottan, igényeknek megfelelően a legjobb minőséget tudom biztosítani.

Kovács Alexandra

AESTHETIC BEAUTICIAN

TATTO ARTIST

Közel 10 éve vagyok testtetováló, sminktetoválóként pedig 2024-ben bekerültem a düsseldorfi Permanent Beauty Masters nemzetközi verseny top 10-be Volume Lips kategóriában.
Tetoválóként és kozmetikusként is fontos számomra hogy a legjobb minőséggel, a legprofibb eszközökkel dolgozzak, hogy a vendégeimnek a legprecízebb, leghatékonyabb munkát tudjam nyújtani. Többek között ezért is szeretek a Brigitta Medical Beauty csapatának tagja lenni, hiszen itt mind arra törekszünk, hogy vendégeink és partnereink kimagasló szakmai és színvonalas szolgáltatásban részesüljenek.  

TÓTH MÁRTA

PROJECT MANAGER

SCHOKÁTZNÉ TALLÁR MÁRIA

OKTATÁS VEZETŐ

SALAMONNÉ FEKSZI MÁRIA

PÉNZÜGYI VEZETŐ

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
egy éve

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás