SMINKTETOVÁLÁS

A legtermészetesebb végeredmény a sminktetováló piacon!


MIÉRT MINKET VÁLASSZON?


SZERETNÉNK, HA OTTHON ÉREZNÉ MAGÁT NÁLUNK!

Várjuk kedves vendégeinket szeretettel előre egyeztetett időpontban Orvoskozmetikai és Sminktetováló Szalonunkban!

ELŐRAJZOLÁS, KONZULTÁCIÓ

Érdekli a sminktetoválás, de nem biztos benne, hogy az Ön számára ez a megfelelő eljárás?
Jelentkezzen be konzultációnkra, így már jó előre láthatja a végleges eredményt.

Akár Ombre, Soft Powder vagy szálas szemöldök, akár Nude, 3D ajak vagy szemhéj tetoválás, mi előrajzoljuk Ön számára, hogy a végeredményt ne elképzelni kelljen!

Ne kockáztasson, válassza a legjobb sminktetováló szalont, személyre szabott tervezéssel Budapesten!


ÚTTÖRŐ A SMINKTETOVÁLÁSBAN!

A sminktetoválásban a Long-Time-Liner innováció, az esztétika, a tökéletesség és a természetesség jelképe, mely 40 országban van jelen világszerte.

A Long-Time-Liner sminktetoválás egy különösen szelíd saját pigmentálási módszer, mely egy nagyon pontos és megbízható sminktetováló készülékkel, valamint a legalacsonyabb allergiás potenciállal, kitűnő színstabilitással és tökéletes fedőképességű pigmentekkel rendelkezik.

Budapesti szalonunkban magasan képzett sminktetoválóink várják Önöket szeretettel.

KIEMELKEDŐ VÉGEREDMÉNY A SMINKTETOVÁLÁSBAN

A finom pigmentációs sminktetováló eljárás lehetővé teszi, hogy egy tökéletesen természetes, de kifejezetten nem tetovált hatást eredményezzen.

Függetlenül attól, hogy melyik területet szeretné sminktetoválással kiemelni: szemöldökét, ajkát vagy szemhéját, szépségszalonunkban professzionálisan képzett sminktetováló csapatunk részletes és személyre szabott tanácsadást ad Ön számára.

A Long-Time-Liner sminktetoválás garancia a tökéletes eredményre a legújabb ajak-szem-szemöldök technikákkal, Kelemen Brigitta Nemzetközi PMU Trainer szakértelmével.


KELEMEN BRIGITTA

A magyarországi Long-Time-Liner sminktetoválás kizárólagos oktatója

"Évtizedes sminktetoválói munkásságomat már a legelső pillanattól a kiváló minőségre törekvés jellemezte.

Kompromisszumot nem ismerve a legmagasabb minőséget képviselő Long-Time-Liner képzést, gépet és pigmenteket választottam, így biztosítva vendégeim részére a hosszan tartó, biztonságos és természetes sminktetoválásokat."


AZ ÖN MŰVÉSZI SMINKTETOVÁLÁSA – A MI PRECÍZIÓS ELJÁRÁSUNK

A hosszú évek alatt rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, folyamatos továbbképzéseken vettem részt és elsajátítottam a legújabb, legmodernebb orvosi és esztétikai sminktetoválási eljárásokat.

Németországban SMINKTETOVÁLÓ OKTATÓI képzést szereztem, mellyel oktatószalonunkat a Nemzetközi Képzési Központok közé emelte.

Filozófiám

Munkám során mindig a harmóniára törekedtem, sminktetoválásaim kivitelezése által, kiemelve az arc természetes szépségét.

Hiszek benne, hogy a finoman kivitelezett sminktetoválások megkönnyíthetik a mindennapjainkat, szebbé, frissebbé és magabiztosabbá válhatunk általa.

Nagyon fontosnak tartom a pontos előrajzolást.

Vendégeim arcán gondos előrajzolás után kezdek csak dolgozni, kizárólag abban az esetben, ha mindketten megfelelőnek tartottuk az elkészült formát.

Munkám során kiemelkedő figyelmet fordítok a higiéniára és a sminktetováló termékek biztonságra.


Ennek érdekében KIZÁRÓLAG egyszer használatos tűmodulokat alkalmazok, így tökéletes biztonságban érezheti magát kezeim alatt.


A Long-Time-Liner által gyártott előrajzoló ceruzák és pigmentek megfelelnek a legújabb EU ajánlásoknak, annak allergiás potenciálja a legalacsonyabb, stabilitása, színtartóssága a legmagasabb minőséget képviseli a sminktetoválás piacán!

Utóápoló termékeink kifejezetten sminktetoválás utókezelésére készültek, így biztosítva a pigmentek akadálymentes beépülését a bőrbe, miközben fertőtleníti és gyógyítja a tetovált területet.

MERT AZ ÖN EGÉSZSÉGE SZÁMUNKRA A LEGFONTOSABB!


Ajak tetoválás-SMINKTETOVÁLÁS
Ajak tetoválás
Szemöldök tetoválás-SMINKTETOVÁLÁS
Szemöldök tetoválás
Szemhéj tetoválás-SMINKTETOVÁLÁS
Szemhéj tetoválás
Tetoválás eltávolítás-SMINKTETOVÁLÁS
Tetoválás eltávolítás
Sminktetoválás: ELŐTTE - UTÁNA-SMINKTETOVÁLÁS
Sminktetoválás: ELŐTTE - UTÁNA
Sminktetoválás árlista-SMINKTETOVÁLÁS
Sminktetoválás árlista
BLOG-SMINKTETOVÁLÁS
BLOG

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
egy éve

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás