TRUE CARE

A bőr teljeskörű megértése

A legmélyebb meggyőződésünk, hogy a lehető legjobb ápolás és kezelés holisztikus, egyedi és a bőr természetes funkcióihoz igazodik. Ezt ígérjük vendégeinknek is.


A bőr ugyanolyan különleges és egyedi, mint minden ember. Ez a természetes védőpajzsunk. Éjjel -nappal működik. Az egészséges bőr gyógyítja és regenerálja saját magát, és folyamatosan új sejtekkel lát el minket a mindennapi élet szükségleteihez. Hajlamunktól, életmódunktól és életkortól függően bőrünknek különböző igényei vannak. Ezt szeretnénk biztosítani. Technológiával és dermokozmetikával. Így a bőre elérheti optimális állapotát. Ez a célunk. E cél elérése érdekében gyakran elhagyjuk a megszokott utakat, és a saját utunkat járjuk. Mindig hűek vagyunk állandó társainkhoz:

TAPASZTALAT, TUDÁS és SZENVEDÉLY

Megközelítésünket True Care -nek hívják - a bőrápolás valódi formája.

REVIDERM SkinPeeler NEW Generation

OSZLOP2
Reviderm

Vendégeink véleménye

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
2 hete

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
3 hete

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
4 hete

Mónika Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Mindig csodálatosak a kezelések, feltöltődve jövök el!!
3 hete

Krisztina Fehér ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionalis kiszolgalas, csodalatos kezelések 🥰
3 hete

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás