Dr. Belter belülről

TERMELÉS

DIN ISO 9000 szabvány és a GMP-nek megfelelő gyártás

A gyártás az egyetlen terület a BelCos Cosmetic GmbH-nál, ahol csak férfiak dolgoznak, ami részben annak köszönhető, hogy a nagyon nehéz nyersanyagtartályokat itt kell naponta kezelni.

5 és 1000 kg közötti terhelést a 18 gyártó gép képes előállítani. Minden gépnek megvan a maga technológiája, története és bizonyos értelemben a saját jellege, amelyet az egyes alkatrészek, például a keverő és a homogenizátor kialakítása határoz meg. Nem minden terméket lehet egyszerűen átvinni egyetlen gépre sem ugyanazzal az eredménnyel.

A logisztika, mint például az alapanyagok beszerzése, a gyártás ütemezése, a gyártási előírásoknak megfelelő érzékeny gyártás és a teljes naplózás a DIN ISO 9000 és a GMP minőségbiztosítási szabványnak megfelelően, ennek a létfontosságú osztálynak a feladata.

Nincs kémiai adalékanyag

150° C-on és 8 bar nyomáson túlhevített gőz használata lehetővé teszi számunkra, hogy a szükséges gépeket és a felhasznált alapanyagokat - ha szükséges - nagyon rövid időn belül termelési hőmérsékletre hozzuk. Ezenkívül az összes gépet megtisztíthatjuk a túlhevített gőzzel, és sterilizálhatjuk a gépeket és a csöveket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy mellőzzünk adalékanyagokat, például biocideket vagy detergenseket.

Kereskedelmi és műszaki szakértelem kombinációja

Közgazdászként Florian Belter ügyvezető igazgató elsősorban kereskedelmi tevékenysége mellett a teljes termelési területért és a szerződéses gyártásért felel. A technika iránti szenvedély, amely a régebbi „diva” gépek kiváló karbantartását és karbantartását eredményezi a gyártásban, ugyanolyan fontos, mint a jó és megbízható új gyártási és töltőgépek helyes kiszámítása és megvásárlása.

[ Kézművesség ]

A gyártási folyamatok és a végső simításokat kézzel fejezzük be

Az utolsó simításokat kizárólag nők végzik a BelCos Cosmetic GmbH-nál. A gyártási folyamat során a töltési és a csomagolási folyamat teljesen vagy félig automatikus. A hölgyek kis csapatokban dolgoznak a termékek elkészítéséhez szükséges sok lépés elvégzésén.

Magas szintű higiénia, precizitás, gyorsaság és minőségtudatosság

Itt a munkát magas szintű higiéniával, precizitással,gyorsasággal és minőségtudattal végzik. Rendelkezünk ampullák töltőgépeivel, minden méretű csővel és kancsóval, folyadékokkal és sminkekkel, nem beszélve a hőmérsékletfüggő balzsam textúrákról. Gépparkunk tartalmaz kódoló gépeket, automatikus címkéző gépeket és olyan gépeket, amelyek celofánt alkalmaznak a teljesen becsomagolt készítményekhez.

[ MARKETING ÉS EXPORT OSZTÁLY ]

Folyamatos fejlődés hála egy tapasztalt és profi csapatnak

A marketing és az export részleget Sonia Belter-Helal MA ügyvezető igazgató vezeti.

Őt segíti a termékfejlesztéssel foglalkozó laboratóriumi csapat, a csomagolás, a reklám és a közösségi média tervezői csapatn, valamint egy kozmetikusokból álló csapata, akik mind biztosítják, hogy ott évente innovatív új termékek jöjjenek létre, és akik szakmai vevőinknek a lehető legnagyobb támogatást nyújtják munkájuk során.
Dr. Belter

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás