Dr. Belter bemutatkozás

Dr. Belter Cosmetic - A Márka

QUALITY – MADE IN GERMANY

Természetes bőrápoló hatékony nyersanyagokkal

A DR.BELTER® COSMETIC természetes, tudományos alapokon nyugvó bőrápoló, amely bőrgyógyászati szakértelem alapján, válogatott alapanyagokból készül. Az átfogó bőrápolási és kezelési program 11 bőrápolási vonalból áll az aktív szépségápoláshoz, minden bőrtípusra.

Készítményeink lehetővé teszik a legérzékenyebb és problémás bőrtípusok sikeres kezelését is. Az exkluzív kezelési módszerek harmonikusan ötvözik a hatékonyságot és a wellness-t.

95-100% -ban természetes
összetevők

bio classica dr belter

A vállalat vezérelve a GreenTec Concept®, amely egyesíti a naturopátiás növényi kivonatokat, amelyek egy része ellenőrzött biogazdálkodásból származik, és rendkívül innovatív pro-medical hatóanyagokkal az ideális bőrápolási eredmények elérése érdekében.

Az összes bőrápolási termék 95–100% -ban természetes eredetű összetevőkből készül, ásványi és szilikonolajoktól, valamint parabénektől mentes. Az ultra tiszta bőr-azonos összetevők és az értékes természetes olajok biztosítják, hogy a termékek bőrbarátok legyenek, és jó érzéssel töltsék el a bőrt.

Innovatív előny Dr. Clemens Belter vezető biokémikus szakértelme alatt.

[ AZ INNOVÁCIÓ EREJE ]

A bőrápolási koncepciók innovatív előnyeit házon belül biztosítják Dr. Clemens Belter vezető biokémikus szakértelme alatt, aki folyamatos kutatási és fejlesztési munkát végez a DR.BELTER® COSMETIC készítmények létrehozása és optimalizálása érdekében.

Házon belüli laboratóriumok, mikrobiológia és minőségbiztosítás

[ BEST PRACTISE ]

Az összes készítményt a legnagyobb gondossággal fejlesztik, gyártják és állítják össze Braunschweigben. Házon belüli mikrobiológiai és minőségbiztosítási laboratóriumaink garantálják a legmagasabb minőséget és biztonságot.

Minőség és a természet szeretete - made in Germany

[ TAPASZTALAT ]

Családi tulajdonban lévő vállalatként 40 éves tapasztalattal támaszkodunk a kutatásra, fejlesztésre, gyártásban és a kozmetikai gyakorlatban is, amelyek a minőséget és a természet szeretetét képviselik, és minden tekintetben megerősítik a „Made in Germany” jóváhagyási pecsétet.

A cél, hogy a professzionális kozmetikusok és ügyfeleik számára olyan készítményeket és kezeléseket nyújtsanak, amelyek látható bőrápoló hatással bírnak, és amelyeket a bőr jól tolerál.

Minőség, integritás és a biztonság

[ HAGYOMÁNY ]

Minden tekintetben a hangsúly a hagyományos értékeken van , a minőség, az integritás és a biztonság népszerűsítésére irányul. 37 országban támogatjuk ügyfeleinket, mint valódi partnereket és tanácsadókat.


Dr. Belter

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás