ALKALMI SMINK KÉSZÍTÉS

PROFESSZIONÁLIS ÁSVÁNYI SMINK KOLLEKCIÓ VÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐKBŐL

A REVIDERM Bőrápolás Ihlette Make-Up termékei lágy, légáteresztő, finom anyagai ragyogó megjelenést kölcsönöznek. Ideális még a legérzékenyebb bőrök számára is. A kiváló minőségű összetevők erősítik a bőr sejteinek rugalmasságát, enyhítik az irritációt és csökkentik a finom vonalak, ráncok megjelenését.

A Bőrápoló Make-Up kozmetikumokat Giovanni Fasielo Nemzetközi Make-Up Artist Director együttműködésével fejlesztették ki. Minden termék dermatológiai és orvosi kutatások eredményei alapján lett összeállítva.

Mindemellett az értékes ásványi anyagok hibátlan eredményt biztosítanak.

Például:
- A magnézium-szulfát enyhíti a gyulladásos folyamatokat, miközben a bőrnek bársonyos, sima érzést biztosít.

- A kaolin szabályozza a faggyútermelést, ez által egy matt arcszínt hoz létre.

- A cink-oxid regenerálja és védi az arcbőrt.

- A kálium-szorbát oxigénel és energiával tölti fel a bőrsejteket, és minimalizálja a bőrpírt.

- A gyémát por mint ultra finom ásványi összetevő visszatükrözi a bőrre ragyogó fényeket, így finomítja a pórusokat és láthatóan csökkenti a vonalakat és ráncokat.

Alkosson gyönyörű megjelenést a testreszabott kozmetikumokkal!

ALKALMI SMINK KÉSZÍTÉSE

9.500,-

MENYASSZONYI SMINK KÉSZÍTÉSE

14.500,-

MENYASSZONYI PRÓBA SMINK

9.500,-


Szépségszalon

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
egy éve

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás