ALKALMI SMINK KÉSZÍTÉS

PROFESSZIONÁLIS ÁSVÁNYI SMINK KOLLEKCIÓ VÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐKBŐL

A REVIDERM Bőrápolás Ihlette Make-Up termékei lágy, légáteresztő, finom anyagai ragyogó megjelenést kölcsönöznek. Ideális még a legérzékenyebb bőrök számára is. A kiváló minőségű összetevők erősítik a bőr sejteinek rugalmasságát, enyhítik az irritációt és csökkentik a finom vonalak, ráncok megjelenését.

A Bőrápoló Make-Up kozmetikumokat Giovanni Fasielo Nemzetközi Make-Up Artist Director együttműködésével fejlesztették ki. Minden termék dermatológiai és orvosi kutatások eredményei alapján lett összeállítva.

Mindemellett az értékes ásványi anyagok hibátlan eredményt biztosítanak.

Például:
- A magnézium-szulfát enyhíti a gyulladásos folyamatokat, miközben a bőrnek bársonyos, sima érzést biztosít.

- A kaolin szabályozza a faggyútermelést, ez által egy matt arcszínt hoz létre.

- A cink-oxid regenerálja és védi az arcbőrt.

- A kálium-szorbát oxigénel és energiával tölti fel a bőrsejteket, és minimalizálja a bőrpírt.

- A gyémát por mint ultra finom ásványi összetevő visszatükrözi a bőrre ragyogó fényeket, így finomítja a pórusokat és láthatóan csökkenti a vonalakat és ráncokat.

Alkosson gyönyörű megjelenést a testreszabott kozmetikumokkal!

ALKALMI SMINK KÉSZÍTÉSE

9.500,-

MENYASSZONYI SMINK KÉSZÍTÉSE

14.500,-

MENYASSZONYI PRÓBA SMINK

9.500,-


Szépségszalon

Vendégeink véleménye

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
3 hónapja

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
5 hónapja

Sarolta Juhász ⭐⭐⭐⭐⭐

A nagy szakértelemmel rendelkező kozmetikusaik nagyon alapos és hozzáértő munkát végeznek, bátran ajánlom, a 40 feletti hölgyeknek különösképp, csodálatos orvoskozmetikumokkal fiatalítják bőröm!😍
2 hónapja

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
2 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
9 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás