Hullámmasszázs

Hullámmasszázs alakformálás

Egyre több embert, egyre fiatalabb korban érint a nem megfelelő keringéssel összefüggő egészségügyi problémák. Ez általában a genetikai tényezőkön kívül a nem megfelelő, mozgásszegény életmód és a nem megfelelő táplálkozásnak köszönhető.

A cellulit kezeléseknél fokozottan fontos, hogy ne csak a külső, hanem a belső problémákra is megoldást nyújtsunk, hiszen ezek mindig összetett tényezők által alakulnak ki. A narancsbőr és a túlsúly elsődleges oka a lelassult nyirok és vérkeringés által szervezetben felhalmozott méreganyagok.

Gép nyirokmasszázs hatásai

-detoxikálás, méregtelenítés
-nyirok- és vénás keringés javítása ( visszeres problémák, seprűvéna kialakulásának megelőzése
-ödémás területek, problémák kezelése, salakanyagok elvezetése
-egészségesebb és szebb bőrkép
-kötőszövetek feszesítése
-anyagcsere serkentése, fogyás beindítása
-rugalmasabb és feszesebb kontúrok
-hatásos a stressz és a feszültség levezetésében-A gép nyirokmasszázsnál a szakemberek pontosan beállított és ellenőrzött erősségű nyomáshullámok futnak végig a vendég testén. A kezelés közben egy speciálisan kialakított kétfalú kezelőruhában, különálló pneumatikus kamrákba pumpál a gép levegőt, előidézve a "nyomó" hatást. Különböző programokból, erősségből, periódusidőkből van lehetőség választani, hogy a kezelést teljes mértékben személyre lehessen szabni. 

A gép nyirokmasszázsnál a szakemberek pontosan beállított és ellenőrzött erősségű nyomáshullámok futnak végig a vendég testén. A kezelés közben egy speciálisan kialakított kétfalú kezelőruhában, különálló pneumatikus kamrákba pumpál a gép levegőt, előidézve a "nyomó" hatást. Különböző programokból, erősségből, periódusidőkből van lehetőség választani, hogy a kezelést teljes mértékben személyre lehessen szabni.

Hullámmasszázs technológiával bármely testkezelésünk kiegészíthető. A technológia gondoskodik a salakanyagok és felesleges zsírok eltávolításáról a szervezetből. Megelőzi és kezeli a lábfájdalmakat, intenzíven serkenti a nyirokkeringést, hogy a méreganyagok minél hamarabb távozzanak a szervezetből. Kifejezetten jó kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, hiszen növeli azoknak hatékonyságát, eredményességét.


Hullámmasszázs kezelés:

11.000Ft

Más testkezelő géppel kombinálva 50% kedvezmény jár. 

Kezelési idő: 45 perc

 -50%
KEDVEZMÉNY


TESTKEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
3 hónapja

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
5 hónapja

Sarolta Juhász ⭐⭐⭐⭐⭐

A nagy szakértelemmel rendelkező kozmetikusaik nagyon alapos és hozzáértő munkát végeznek, bátran ajánlom, a 40 feletti hölgyeknek különösképp, csodálatos orvoskozmetikumokkal fiatalítják bőröm!😍
2 hónapja

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
2 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
9 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás