Hullámmasszázs

Hullámmasszázs alakformálás

Egyre több embert, egyre fiatalabb korban érint a nem megfelelő keringéssel összefüggő egészségügyi problémák. Ez általában a genetikai tényezőkön kívül a nem megfelelő, mozgásszegény életmód és a nem megfelelő táplálkozásnak köszönhető.

A cellulit kezeléseknél fokozottan fontos, hogy ne csak a külső, hanem a belső problémákra is megoldást nyújtsunk, hiszen ezek mindig összetett tényezők által alakulnak ki. A narancsbőr és a túlsúly elsődleges oka a lelassult nyirok és vérkeringés által szervezetben felhalmozott méreganyagok.

Gép nyirokmasszázs hatásai

-detoxikálás, méregtelenítés
-nyirok- és vénás keringés javítása ( visszeres problémák, seprűvéna kialakulásának megelőzése
-ödémás területek, problémák kezelése, salakanyagok elvezetése
-egészségesebb és szebb bőrkép
-kötőszövetek feszesítése
-anyagcsere serkentése, fogyás beindítása
-rugalmasabb és feszesebb kontúrok
-hatásos a stressz és a feszültség levezetésében-A gép nyirokmasszázsnál a szakemberek pontosan beállított és ellenőrzött erősségű nyomáshullámok futnak végig a vendég testén. A kezelés közben egy speciálisan kialakított kétfalú kezelőruhában, különálló pneumatikus kamrákba pumpál a gép levegőt, előidézve a "nyomó" hatást. Különböző programokból, erősségből, periódusidőkből van lehetőség választani, hogy a kezelést teljes mértékben személyre lehessen szabni. 

A gép nyirokmasszázsnál a szakemberek pontosan beállított és ellenőrzött erősségű nyomáshullámok futnak végig a vendég testén. A kezelés közben egy speciálisan kialakított kétfalú kezelőruhában, különálló pneumatikus kamrákba pumpál a gép levegőt, előidézve a "nyomó" hatást. Különböző programokból, erősségből, periódusidőkből van lehetőség választani, hogy a kezelést teljes mértékben személyre lehessen szabni.

Hullámmasszázs technológiával bármely testkezelésünk kiegészíthető. A technológia gondoskodik a salakanyagok és felesleges zsírok eltávolításáról a szervezetből. Megelőzi és kezeli a lábfájdalmakat, intenzíven serkenti a nyirokkeringést, hogy a méreganyagok minél hamarabb távozzanak a szervezetből. Kifejezetten jó kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, hiszen növeli azoknak hatékonyságát, eredményességét.


Hullámmasszázs kezelés:

11.000Ft

Más testkezelő géppel kombinálva 50% kedvezmény jár. 

Kezelési idő: 45 perc

 -50%
KEDVEZMÉNY


TESTKEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás