SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS

1D ( Klasszikus ) szempilla:

Régi nevén 3D szempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla hosszabbítás területen. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára 1 szál műszempilla kerül applikálásra.

2D szempilla:

Ez a technika a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy pillára két műszempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, a saját szempilla roncsolódása nélkül!

3D szempilla:

Ez a technika pedig a triplázást vagy volume ( Russian Volume ) technikát jelenti, ahol már három könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra. A dúsítás még ennél a technikánál is szép természetes hatású, a saját szempillát helyes applikáció mellett nem károsítja.

4D - 6D szempilla:

Más néven Volume, Russian volume technika (4D, 5D, 6D)
Oroszországból indult és szinte azonnal meghódította Amerikát és mára már Európa is előnyben részesíti.
A Volume technikánál 3-6 szál  extra könnyített súlyú és vékonyságú pillát applikálunk egy szempillára.
Ennél az applikálásnál speciális csipeszt és technikát alkalmazva dúsítjuk a szempillát.
Tapintása selymes hatású, viselése könnyed.

ÚJ SZEMPILLA ÉPÍTÉS

1D-2D ÉPÍTÉS

20.500,-

3D-6D ÉPÍTÉS

24.000,-

SZEMPILLA TÖLTÉS 28 napig

1D-2D TÖLTÉS

15.000,-

3D-6D TÖLTÉS

17.000,-

A 28. naptól új szett ára fizetendő!

Szépségszalon

Vendégeink véleménye

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
3 hónapja

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
5 hónapja

Sarolta Juhász ⭐⭐⭐⭐⭐

A nagy szakértelemmel rendelkező kozmetikusaik nagyon alapos és hozzáértő munkát végeznek, bátran ajánlom, a 40 feletti hölgyeknek különösképp, csodálatos orvoskozmetikumokkal fiatalítják bőröm!😍
2 hónapja

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
2 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
9 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás