FÜLBELÖVÉS

AZ ÖN SZÁMÁRA A LEGFONTOSABB AZ EGÉSZSÉG ÉS EZÉRT MEGKÖVETELI A LEGMAGASABB FOKÚ HIGIÉNIÁT?

AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁR!

Gyors, gyengéd és fájdalommentes

A fülbevaló vékony szúróhegyével történő, gyakorlatilag hangtalan és szinte fájdalommentes füllyukasztás többé már nem csak vágyálom.

Hangtalan

Nincsenek többé könnyek - felejtse el a gyerekeket megriasztó hangokat.

Rendkívül higiénikus

A füllyukasztó szakember hozzá sem ér a steril fülbevalóhoz, kapocshoz, illetve kapszulához.

Gyors gyógyulás

A kapocsnak a fülbevalóra történő automatikus és pontos felhelyezése, valamint a vékony szúróhegy biztosítják az optimális gyógyulást.

Kevesebb fertőzés a gyerekek és az allergiások között

A System 75 választéka 14 és 18 karátos arany-, illetve titánfülbevalókat is tartalmaz. Ezek pedig csökkentik az allergiás reakciók kockázatát.

Fülbelövésre alkalmas ékszerek

Valamennyi steril és egyszer használatos kapszula egy kapcsot, valamint egy széles választékban rendelkezésre álló fülbevalót tartalmaz. Ezek a divatos fülbevalók alkalmasak a fülbelövésre és már az első naptól alkalmi ékszerként is viselhetők.

Az előre steril csomagba csomagolt kapszulákkal lehetőség nyílt orrlyukasztásra.

Orvosi Titánium - anyagból készült, kimondottan az orr lyukasztására, a legjobb minőségű gyártással - amivel tökéletesen lehet orrot lyukasztani. A STUDEX által gyártott Titánium ékszerek megegyeznek a gyógyászatban használt implantátumok anyagával. Teljesen természetesek és nagyon rugalmasak. Ráadásul mivel Nikkelmentes minőségűek a testben nem okoznak problémát.

 ÚTMUTATÓ AZ OTTHONI ÁPOLÁSHOZ:

• A fülbevalót illetve fülét csak alapos kézmosás után érintse meg.
• Naponta legalább két alkalommal - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét elöl és hátul a Studex® vagy a MediSept™ Ear Care Solution nevű termékével, vagy használja a MediSept™ Ear Care Gel terméket. Ezután 2-szer - 3-szor forgassa meg fülbevalóját félig fülében, 180° -kal balra illetve jobbra. Ezzel elkerülheti, hogy haja rácsavarodjon fülbevalójának szárára. A tisztítás közben fülei maradjanak szárazok!

• Szükségtelenül kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz és/vagy a piercing-hez.
• A pillangókapocs nyomkodása a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt - simának kell lennie.

• 6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné (12 hétig, ha a porcban helyezkednek el ).
• 6 hét után (12 hét, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) a fülbevalókat ki lehet szedni és másik, szintén post-type fülbevalókat (olyan típusú fülbevaló, melynek szára /hosszabb/ van) is lehet viselni, folyamatosan.
• A füllyukasztástól számított első 5 hónapban (12 hónap, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) csak post-style fülbevalókat hordjon folyamatos jelleggel. A fülbevaló szárának rozsdamentes sebészeti acélból vagy valamilyen más hipoallergén anyagból kell lennie.
• A füllyukasztás utáni ápolási időszakban a haj-spray-t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse azt le tiszta vízzel, majd használja valamelyik Studex® Ear Care terméket a fentebb leírtak szerint.
• Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bőrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné.

A fülporc természetének következtében a gyógyulás alatt kivételes odafigyelést igényel. Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy vörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné. A nem megfelelően és pontosan végrehajtott kezelési módszerek a fül porcban maradandó illetve tartós sebhelyek kialakulását eredményezheti.

1 pár fülbevaló belövése +utókezelő oldat: 

3.000,-

Az ár nem tartalmazza a belőni kívánt fülbevaló árát!

Szépségszalon

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás