Szépségszalon

ARCKEZELÉSEINKBŐL 50% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK MINDEN ÚJ VENDÉGÜNK SZÁMÁRA!

A kedvezmény személyenként 1 alkalommal érvényesíthető!

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

MAGAS SZÍNVONALÚ ORVOS-ÉS NATÚRKOZMETIKUMOK

Igényei szerint választhat professzionális kozmetikai kezeléseinkből, mi pedig garantáljuk a maximális elégedettséget és eredményességet!


KELEMEN BRIGITTA

SZAKMAI VEZETŐ

Munkámat mindig a harmónia, a minőség és a színvonal jellemezte.

Szalonunkban vendégeinket a legmagasabb igényeket kielégítő kezelésekkel és termékekkel várjuk, így biztosak lehetünk a kezeléseink hosszú távú és tartós eredményeiben.

Hiszek benne, hogy bőrápolási programjaink, melyeket professzionális termékekkel és a legmagasabb színvonalú orvos-kozmetikai gépekkel kombinálunk, minden igényt kielégítenek és gyönyörű, egészséges bőrt eredményez vendégeink részére.

A hosszú évek alatt rengeteg termékkel megismerkedtem a nemzetközi piacokon, továbbképzéseken és konferenciákon vettem részt, miközben a célom a kiváló minőségre való törekvés volt.

Így találtam rá a szalonunkban alkalmazott termékekre, melyeket bőrgyógyászok, kozmetikusok és szépségipari szakemberek alkalmaznak világszerte.


"SZERETEM A BŐRÖM, MERT BENNE VAGYOK!"

SMINKTETOVÁLÁS-Szépségszalon
SMINKTETOVÁLÁS
REVIDERM KEZELÉSEK-Szépségszalon
REVIDERM KEZELÉSEK
SKINCLINIC KEZELÉSEK-Szépségszalon
SKINCLINIC KEZELÉSEK
DR. BELTER KEZELÉSEK-Szépségszalon
DR. BELTER KEZELÉSEK
TESTKEZELÉSEK-Szépségszalon
TESTKEZELÉSEK
SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS-Szépségszalon
SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS
ALKALMI SMINK KÉSZÍTÉS-Szépségszalon
ALKALMI SMINK KÉSZÍTÉS
KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK-Szépségszalon
KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK
FÜLBELÖVÉS-Szépségszalon
FÜLBELÖVÉS

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás