SkinNeedler kezelések

A REVIDERM KIPRÓBÁLT ÉS TESZTELT TECHNIKÁBÓL CSINÁLT TRENDET

Orvoskozmetológiai cégként hiszünk abban, hogy a szépség kulcsa a bőr megértésében rejlik. 30 éve szenvedélyesen törekszünk ennek a célnak az elérésére, hogy Önök kényelmesebben érezzék magukat a bőrükben: frissnek, sugárzónak, selymesnek, feszesnek, fiatalnak.

Számtalan fejlesztés sikere után a REVIDERM SkinNeedler egy lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy hatékonyan tüntessük el az öregedés jeleit.

Ez a FORRADALMIAN ÚJ, EGYEDI ANTI-AGING ELJÁRÁS a bőr öngyógyító mechanizmusait használja a fiatalító hatás eléréséért.

" AHOL A KRÉMEK HATÁSA MÁR ELÉRTE A HATÁRAIT, DE EGY MŰTÉT MÉG TÚL NAGY LÉPÉS! "

A facelifttel összehasonlítva ez a kezelés minimálisan invazív.

A bőrgyógyászok évtizedek óta sikerrel alkalmazzák - most elérhetővé vált az Ön REVIDERM szépségszalonjában is. Egy apró, forradalmi különbséggel: a teljesen új tűelrendezéssel - 10 TŰ EGY SORBAN - egy erős motorral kombinálva, a kezeléseket precízebbé és hatékonyabbá teszi.

Nézze meg Ön is, hogyan eredményez a kezelés hosszútávú hatást és feszes, fiatalos megjelenést.

 FESZESEBB, FRISSEBB, RAGYOGÓBB

A MICRO NEEDLING KÜLÖNLEGES HATÁSA AZ ÖN BŐRÉN

A GYÖNYÖRŰ BŐR TITKA

A fő kötőszövet a legfontosabb faktor az egészséges, feszes bőrnél. A bőr feszessége főként a bőr saját proteinjeiből - kollagéntől és elasztintól függ, illetve a test saját hidratáló molekulájától, a hialuronsavtól.

MIÉRT VESZÍTI EL A BŐR A SZÉPSÉGÉT?

Az öregedés valamint az egyéb hatások, mint a dohányzás, a nap és a rossz táplálkozás mind hozzájárulnak a bőr romlásához. Kevesebb új sejt ternelődik, a keringés lassul, a bőr folyamatai lelassulnak és a bőr természetes regenerációs képességei ritkábban indulnak be.

HOGYAN KELTSÜK ÚJ ÉLETRE A BŐRT?

A micro-needling erejével felélesztjük az új sejtek energiáit - ez napjaink egyik leghatékonyabb anti-aging kezelése. Tudományosan bizonyított képessége az új kollagén és elasztin termelése, illetve megnöveli a hialuronsav szintjét a bőrben. Olyan látható eredményekkel, mint korábban még soha.

A MICRO-NEEDLING ELŐNYEI MÁS KEZELÉSI METÓDUSOKKAL SZEMBEN:

A micro-needling különlegessége, hogy nem roncsolja a bőrszövetet vagy a sejteket, csak minimális, célzott sérülést okoz. Ez indítja be a rövid regenerációs fázist és zárja ki az olyan ismert rizikókat, mint a hyperpigmentáció, vagy a hegesedés.

IDŐS BŐR - KEZELÉS / HATÁSMECHANIZMUS

KEZELÉS ELŐTT

30 éves kortól, a bőr csak 40 naponként regenerálja magát. A ráncok mélyebbekké válnak és a kötőszövet megereszkedik.

KEZELÉS ALATT

Pontszerű mikrosérülések serkentik a szervezet öngyógyító erőit, hogy alakítsa át a bőrszövetet.

KEZELÉS UTÁN

 Kollagén-, elasztin- és hialuronsavképződés. A keringés fokozódik, a bőrszövet feszes és sima.

PRECÍZEBB, GYENGÉDEBB, KIFINOMULTABB

A HELYES MÓDSZER A BŐRÉNEK

Egy évtizeddel ezelőtt a benfentesek a micro-needlinget tartották a BŐRFIATALÍTÁS TITKÁNAK, mely hatékonyan kezeli az esztétikai bőrproblémákat.Van néhány micro-needling eszköz - melyek mutatnak eredményeket - de mindegyiknek komoly hátrányai vannak. A REVIDERM kiküszöbölte ezeket a hátrányokat a legmodernebb technológia segítségével.

ROLLER:

HÁTRÁNYA: a tűk ferdén is behatolnak a bőrbe, megakadnak, tépnek, ami nem várt fájdalomhoz, szövetsérüléshez vezet.

MEZOPEN:

Hátránya: a körben elhelyezett tűk eredményezik a "fakír hatást" - a bőr ellenállása csökkenti a behatolási mélységet.

REVIDERM SkinNedler:

Az apró különbség: 10 tű egymás mellett biztosítja a kíméletes bánásmódot, a precíz szúrást és a maximális hatékonyságot.

AJÁNLOTT KEZELÉSI CIKLUS:

Látható, azonnali eredmény már egy kezelés után is.

Azonban egy KEZELÉSSOROZATNAK intenzív, tartós eredményekkel kell végződnie.. A bőrrétegek hosszan tartó termelődéséhez és megújításához szükséges egy teljes kezeléssorozat. A hosszan tartó hatásnak idő kell, hogy megfelelően kialakuljon.

 AZONNAI HATÁSOK:

JELENTŐS JAVULÁS MÁR AZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN.

- A bőr láthatóan feszesebb és simább

- az arcbőr feszesebb és ragyogóbb

- az arcbőr egyenletesebb

- sokkal komfortosabbnak érzi bőrét

- a ráncok csökkennek, eltűnnek

HOSSZÚTÁVÚ HATÁSOK:

LÁTHATÓ EREDMÉNYEK EGY 6 ALKALMAS KEZELÉSSOROZAT UTÁN

- az epidermisz épül, vastagszik

- javul a hidratáltság

- megszűnnek a szerkezetileg károsodott területek

- megújult kollagénrostok

KONCENTRÁLTABB, CÉLZOTTABB, HATÁSOSABB

MEGFELELŐ AKTÍV ÖSSZETEVŐK

A bizalom erősödik a bőr ellenőrzésével. Ezért minden SkinNeedler kezelésnél csak olyan összetevőket használunk, ami alkalmazkodik az Ön bőréhez, így Ön teljesen nyugodt lehet. Annak igazolására, hogy ez nem csak egy ígéret, megkaptuk azt a biztonsági pecsétet, ami igazolja, hogy a formuláink a micro-needling során biztonsággal alkalmazhatóak. Ez teszi a kezeléseket az aktív formulák segítségével különlegessé. Minden formula tartalmaz KONCENTRÁLT, ÉRTÉKES FŐ ÖSSZETEVŐKET, amik különösen jól felszívódnak a bőrbe és ott kifejtik a teljes hatásukat. A Contour-Lift és Neuro-Sensitive termékeink egy innovatív, biomimetikus peptidet tartalmaznak, míg a Purifying a faggyúszabályozó csalánt.

CONTOUR-LIFT FORMULA

Bőrfeszesítő formula micro-needlinghez, elsősorban érett bőrhöz, aminek a kötőszövetei már veszítettek feszességükből.

FŐ ELŐNYÖK:

Feszesíti a bőrt, javítja a rugalmasságot, megemeli a kontúrokat, csökkenti a ráncokat és segíti a heges bőr regenerálódását.

PURIFYING FORMULA

Faggyúszabályozó formula micro-needlinghez, elsősorban zsíros akne-hajlamos bőrre.

FŐ ELŐNYÖK:

Szabályozza a faggyútermelést, csökkenti a gyulladásos szennyeződéseket, mint pl. a gennyes pattanásokat. Minimalizálja a pórusok méretét a finomnak, egyenletesnek látható bőr érdekében.

NEURO-SENSITIVE FORMULA

Bőrnyugtató formula micro-needlinghez a neurogénérzékeny, hiperszenzitív, allergiára hajlamos vagy olajos-száraz bőrre (seborrhea sicca).

FŐ ELŐNYÖK:

Enyhíti a hiper-reaktív, túlzott bőrreakciókat és ellensúlyozza a neurogén gyulladásos folyamatokat. Elősegíti az egyensúlyt, csökkenti a fájdalmat és a viszketést. Növeli a toleranciát és a kényelmet a micro-needling kezelés során.

MIMIC CONTROL FORMULA

A Mimic control formula csökkenti a mimikai vonalak és ráncok megjelenését és a relaxáló hatásával kisimítja a bőrt. A "kevesebb-több" formula 2 csúcstechnológiájú peptidre összpontosít, amelyek nagy tisztaságú hialuronsav-bázisba vannak beágyazva. 

FŐ ELŐNYÖK:

A mimikai ráncok látványosan halványabbak lesznek, a bőr simább, feszesebb és tónusosabb lesz már az első kezelés után is. 

ARC + NYAK KEZELÉSE

1 alkalom

35.000,-

ARC + NYAK + DEKOLTÁZS KEZELÉSE

1 alkalom

42.000,-

ARC + NYAK KEZELÉSI kúra

+ ajándék Post Needling Kit / otthoni utókezelő

210.000,-/ 6 alkalom

ARC + NYAK + DEKOLTÁZSKEZELÉSI kúra

+ ajándék Post Needling Kit / otthoni utókezelő

252.000,-/ 6 alkalom

REVIDERM KEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás