CellJet kúrák

CellJet ULTRAHANG

Azok számára, akik értékelik a szép bőrt, van megoldás:
Tanulmányok kimutatták, hogy a rövid egymást követő ultrahang kezelések szignifikánsan megnövelik a kozmetikai kezelések eredményét.  A két héten át történő mindennapi kezelés hosszú távú hatással bír a bőr öregedési folyamatainak visszaszorítása terén, a nagy dózisú hatóanyag koncentrátumok pedig a megfelelő helyen hatva fejthetik ki hatásukat.

A Celljet kúra tehát tökéletes kiegészítője a kozmetikában végzett arckezeléseknek. 

Ez ötvözi a modern technológiát, a hatékony hatóanyagokat és a kivételes bánásmód fogalmát.

Mi is ez pontosan? A Celljet gyógymód, lehetővé teszi, hogy vendége otthon alkalmazhassa a készüléket, így kiegészítve, meghosszabbítva a kozmetikus szalonban végzett szakmai kezelését.

A Celljet, a bőröregedés ellen egy ultrahang kéziegység 10 MHz technológiával. Az orvosilag bizonyított ultrahang hullámok a bőrbe mindössze 0,3 cm-t hatolnak, így ott hatnak, ahol az öregedési folyamatok zajlanak. Ezek a hullámok segítik a kollagén, elasztin termelődését és előkészítik a bőrt, az ezután következő ápoló szerek előtt.

Az otthoni kezelést mindig megelőzi egy a szalonban végzett bőrápolás, melynek alkalmával megindítjuk a kúra folyamatát, felmérjük a vendég bőrének igényeit.

Ennek megfelelően választunk a kezeléshez használt treatmentek közül.

Ez után vendége 14 napon keresztül otthon 12 perc behatással használja a készüléket, és a számára megfelelő hatóanyagokat.

A befejező kezelés ismét a szalonban, professzionális beavatkozással végződik, ahol a készüléket vendége visszahozza Önnek! (a készüléken beállítható a kúra napjainak száma, ezek után a programozó egység nélkül többé nem indítható újra)

A készülék lakossági forgalomba nem hozható, csak professzionális szalonokban elérhetőek!

A kezelésekhez több hatóanyag készlet közül választhatunk, melyek a bőrproblémák és az anti-aging területén is megtalálhatóak. Ezek az új hatóanyagok, jelenleg egyetlenek a piacon, amelyek a német állami szervezetek tanúsítványával rendelkeznek, ami lehetővé teszi a biztonságos kombinált alkalmazást, a mikro-needling és ultrahang kezeléseknél.

Contour-Lift Formula, Neuro-Sensitive Formula, Purifying Formula, Smart Anti-Aging Cure, Basic Cure

Otthoni kúrák

Smart Aging Cure

TARTALMA:
-  Első kezelés a szalonban
- 14 napos Smart Aging szett az otthoni kezeléshez
- Befejező kezelés a szalonban


140.000,-

Contour Lift Cure

TARTALMA:
- Első kezelés a szalonban
- 15 napos Smart Aging szett az otthoni kezeléshez
- Befejező kezelés a szalonban


140.000,-

Neuro Sensitive Cure

TARTALMA:
- Első kezelés a szalonban
- 15 napos Smart Aging szett az otthoni kezeléshez
- Befejező kezelés a szalonban


128.000,-

Purifying Cure

TARTALMA:
- Első kezelés a szalonban
- 14 napos Smart Aging szett az otthoni kezeléshez
- Befejező kezelés a szalonban

128.000,-

Basic Cure

TARTALMA:
- Első kezelés a szalonban
- 14 napos Smart Aging szett az otthoni kezeléshez
- Befejező kezelés a szalonban

78.900,-

REVIDERM KEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás