Skindication kezelések

REVIDERM skindication - egy erőteljes nagy hatékonyságú termékcsalád érzékeny bőrre

Nagyon hatékony bőrápoló termékcsalád dermatológiai és gyógyszerészeti ismeretekkel kialakítva.

A skindication cosmeceuticals termékcsalád ötvözi az innovatív kozmetikai ismereteket (cosmeticum) és a gyógyszeripari megállapításokat (pharmaceutical) a bőrápolás területén, egy egyedi bőrápolási terv létrehozásához, mellyel kiemelkedő eredményeket érhet el.

Allergiás reakcióktól szenvedő, bőrpírral, száraz, repedezett bőrrel küzdő, gyulladt esetleg rosaceás betegséggel élő ügyfeleinek a REVIDERM skindication termékcsalád ad lehetőséget a teljes megújulásra.

Az arcbőr támogatásával segít akár bőrgyógyászati kezelések kiegészítő, támogató ellátásaként.Használatával visszaállíthatja az arcbőr egyensúlyát a stresszes bőröknek.

Kiemelkedő terápia a hibátlan bőrért - Kezelési és bőrápolási tervek személyre szabottan.

A bőr mélyreható elemzését követően szakembereink pontosan meghatározzák, hogy milyen gondoskodásra van szüksége. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a kezelési módszerek és az aktív összetevők tökéletesen illeszkedjenek az Ön bőréhez.

Különösen gyengéd és jól tolerálható: A REVIDERM skindication comeceuicals termékcsalád a különböző bőrtípusoknak megfelelő aktív hatóanyagokat tartalmaz. A termékek mentesek minden olyan adalékanyagtól melyek irritálhatják a bőrt, vagy allergiát okozhatnak.A bőr mély rétegeibe való hatolás: Mikrodermabráziós gyengéd, intenzív mikrokristályos peeling kezelés biztosítja, hogy a bőrápoló termékek mélyen behatoljanak a bőrbe, ahol aktiválják és növelik a bőr saját védőmechanizmusát.A friss, sugárzó és egészséges bőrért.Bizonyított eredmények: Függetlenül attól, hogy stresszes, irritált, szennyezett, vagy száraz a bőr, az aktív hatóanyagok célzott alkalmazása, kiemelkedően magas koncentrációja biztosítja, hogy minden esetben eredményesen alkalmazza kezelési terveinket.

BASIC KEZELÉS

Alap kezelés minden bőrtípusra, a bőrszerkezet javítására és a bőr finomítására.
Kezelési idő: 60 perc

12.500,-

AGE PREVENTION KEZELÉS

Magas minőségű speciális kezelés a bőr megújítására.
Kezelési idő: 90 perc16.500,-

VIVA KEZELÉS

Kezelés a bőr vitalitásáért. Ideális fáradt, idősödő, napkárosodott, dohányos bőrre.
Kezelési idő: 100 perc


19.900,-

BALANCE KEZELÉS

Kiemelkedő minőségű, speciális kezelés a stresszes bőr egyensúlyának visszaállítására.

Kezelési idő: 120 perc


22.400,-

HYDRO KEZELÉS

Kezelés dehidratált vagy száraz bőrre, a bőr nedvességtartalmának javítására és a bőr víztartalmának stabilizálására. Balanszírozza a hydro-lipid deficitet. Alkalmas minden bőrtípusra.
Alkalmazható azoknál a vendégeknél is akik olyan dermatológiai  kezelésben részesült, mely kiszárította a bőrét.
Kezelési idő: 120 perc


23.900,-

AHA KEZELÉS SZENNYEZETT BŐRRE

Klasszikus balanszírozó kezelés, szennyezett bőrre.


9500,-

MICRODERMABRASION KEZELÉS SZENNYEZETT BŐRRE

Klasszikus mikrodermabráziós kezelés, szennyezett bőrre.
Kezelési idő: 80 perc


14.400,-

INTENZÍV KEZELÉS SZENNYEZETT BŐRRE

A kezelés nagyon szennyezett bőr stabilizálására, erős follikuláris hiperkeratózis bőrproblémára és aknés hegekre. Ez az intenzív kezelés kombinálja a gyümölcssavat és a mikrodermabráziót. Intenzíven eltávolítja a szarusejteket.
Kezelési idő: 100 perc


17.500,-

PCA PEEL CLASSIC

PCA Peeling 28% az egyetlen peeling kezelés Európában amelyet a bőr regenerálódása érdekében specifikusan semlegesítünk egy speciális maszkkal. A maszk tartalmaz gyümölcssav kombinációt (AHA), amely megszabadítja a bőrt a keratinizációtól, miközben stimulálja a proliferációt a bazális sejtekben és világosítja a bőrt. A szinergia egy modern peeling formula és egy barrier erősítő, semlegesítő maszk, amely garantálja a maximális kényelmet és az optimális toleranciát. Ideális rugalmatlanságra, elszíneződésre, seborrhea-ra, enyhe hegekre és rosacea-ra. Annak érdekében, hogy a vendég  biztonságban legyen tájékoztatni kell a vendéget a biztonsági előírásokról a kezelés előtt 2-4 héttel.
A PCA Peel Classic kezelés utáni első 3 napban az otthoni ápolás alacsony lipid tartalmú, gyümölcssav mentes és esszenciális-olajmentes termékekből álljon!
Kezelési idő: 45 perc

9.900,-

COUPEROSE THERAPY KEZELÉS MIKRODERMABRÁZIÓVAL

Bőrpír, makacs bőrpír és teleangiestasia is reagál a kezelésre, akárcsak a papule és pustule a gyulladásos fázisban. Ez a speciális kezelés a 0 és az 1-es fázisú rosaceás bőrre lett kialakítva és a vérerek további gyengülésének megelőzésére. Az egyéni fázisokra és az egyéni szükségletekre alakítható kezelés.
Kezelési idő: 100 perc

18.700,-

COUPEROSE THERAPY KEZELÉS ULTRAHANGGAL

Ez a kezelés a 2-es fázisú rosacea-s bőrre lett kialakítva és a vérerek további gyengülésének megelőzésére. Az egyéni fázisokra és az egyéni szükségletekre alakítva végezhető a kezelés. Bőrpír, makacs bőrpír és teleangiesctasia is reagál a kezelésre, akárcsak a papule és a pustule a gyulladásos fázisban.
Kezelési idö: 60 perc

18.300,-

SEBORRHEA OLEOSA KEZELÉS

Ez a kezelés alkalmas a seborrhea oleosa – zsíros és hidratált bőrre.
A seborrhea oleosa bőrtípusra jellemző a kitágult pórus, gyulladások és olajos fény. Ez a bőrállapot gyakori a pubertás ideje alatt.
Kezelési idő: 100 perc

15.000,-

SEBORRHEA SICCA KEZELÉS

Ez a kezelés alkalmas a seborrhea sicca bőr problémára, mely zsíros mégis dehidratált.
A seborrhea sicca jellemzői a szilárd-kötött szennyeződések és a matt, enyhén hámló bőr. Nagyon érzékeny és kivörösödött. Ezt a megjelenést kiválthatják negatív környezeti hatások úgy, mint a központi fűtés és a légkondicionáló, növelik az előfordulását.
Kezelési idő: 100 perc


15.000,-

REVIDERM KEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
10 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

László Hovanyecz ⭐⭐⭐⭐⭐

Ügyfélbarát, első osztályú kiszolgálás. Itt minden a vendégről szól az első perctől az utolsóig. Mindig azt kapom, amit szeretnék, és egy kicsivel többet. A szalon = 2 óra tökéletes kikapcsolódás, a legprofibb anyagokkal. Az egész családunk otthon is az itt vásárolt készítményeket használja - és jó szívvel ajánlom mindenkinek.
3 éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás