xmr Speed Lift Ampulla gömb 2ml- Azonnali feszesítésért

Ampulla limitált,varázslatos karácsonyfadísz jellegű ünnepi csomagolásban

Speed Lift Ampoule, 2ml

Amikor a karácsony és a szépségápolás találkozik!
​Stílusos és gondoskodó meglepetés ez a csodás REVIDERM ampulla, most karácsonyfadísz jellegű ünnepi csomagolásban!
Rejtsd a díszek közé a karácsonyfán, de rákötheted egy ajándékdobozra vagy tasakra is, csupán rajtad múlik!
Lepd meg magad vagy szeretteid ezzel mesés és törődő ünnepi aprósággal!
Válogass többféle elérhető varázslatos ampulla díszünk közűl! Ne maradj le, szerezd be minél hamarabb! 

 

Speed Lift Ampoule, 2ml termék leírása:

A láthatóan feszesítő ampulla tökéletes előkészület az élet nagy pillanataira. A biotechnológiai lifting-faktor azonal, láthatóan kisimítja a bőrt és egyenletes ragyogó arcbőrt biztosít.

Ugrás a webáruházba
xmr Speed Lift Ampulla gömb 2ml- Azonnali feszesítésért

A látható feszesítő hatású ampulla tökéletes előkészítő az élet különleges pillanataira. A biotechnológiai lifting tényező azonnal láthatóan kisimítja a bőrt, és egyenletes és ragyogó arcszínt biztosít. Lineáris és elágazó filmképzők összetétele, amelyeknek nincs elzáró hatásuk, rácsszerűen hevernek a bőrön. A rövid száradási idő alatt a láthatatlan filmréteg összehúzódik, mint egy feszesítő fűző, és pár perc alatt simává és feszessé teszi a bőrt. Ez enyhe feszültségérzés formájában is érezhető, ez normális. A természetes hidratáló krémek védenek a kiszáradástól, és frissen és rugalmasan tartják a bőrt. A hyperacid kevesebb-több-formula minden bőrtípusra kizárja a felesleges bőrkritikus összetevők használatát, és maximális tűrőképességet biztosít ragacsos érzés nélkül-a látható lifting hatás ellenére.

Biotech Lifting

Factor Sodium

PCA

Tipp:

Kényeztesse bőrét, mielőtt a speed lift ampullát bio-cellulózból készült, lipidmentes csúcsteljesítményű maszkkal használja. Tápláló és friss lendület erre a különleges pillanatra.

Otthoni használatra Használja a mellékelt ampullanyitót vagy egy törlőkendőt, amellyel gyors mozdulatokkal nyitja ki az ampullát a legvékonyabb pontján - az ampulla nyakán. Tisztítás után az ampulla teljes tartalmát egyenletesen ossza el az arcon, a nyakon és a dekoltázson, hagyja jól megszáradni. Ezután szükség szerint alkalmazzon nappali ápolást és / vagy sminket Kérjük, vegye figyelembe: A legjobb lifting hatás érdekében az ápoló vagy sminktermékeknek a lehető legkevesebb lipidet kell tartalmazniuk. Óvatosan vigye fel ezeket a termékeket a bőrre, mivel a masszírozás gyengítheti vagy tönkreteheti a feszesítő fóliát

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás