Valentines Day Pórusfinomító Mask + Rúzs szett

Valentin-napi kedvezményeink keretén belül a 2 termék -20% kedvezménnyel vásárolható meg a szettben! A feltüntett ár tartalmazza ezt a

Valentin-napi kedvezményeink keretén belül a 2 termék -20% kedvezménnyel vásárolható meg a szettben! A feltüntett ár tartalmazza ezt a kedvezményt!

A szett tartalma: REVIDERM Pore refining maszk 1 db + Mineral Boost Lipstick 4N Bitter Sweet Rose

Valentines Day Pórusfinomító Mask + Rúzs szett

Pore refining mask: pórusfinomító maszk:

A bio-cellulózból készült Top Performance maszk, fehér fűzfa kivonat, niacinamid és pantenol simító komplexével átitatva, láthatóan finomítja a bőr szerkezetét, szabályozza a faggyú áramlását és kiegyensúlyozó hatást fejt ki. A szalicilsav természetes forrásaként a fehér fűz kivonat enyhén keratolitikus hatású. A mitesszereket meglazítják, hogy a faggyú szabadon lefolyhasson a bőr faggyúmirigyeiből. Megakadályozzák az új mitesszerek kialakulását, a zárt komedonok kinyílnak és feloldódnak. A benne található tanninok összehúzó hatásúak, minimalizálják a kitágult pórusokat. A bőr tisztának tűnik, a pórusok finomodnak. A niacinamid (B3 -vitamin) szabályozza a bőr saját faggyúáramlását, felgyorsítja a ceramid szintézist és a filaggrint NMF -vé alakítja. Az epidermiszben található aminosavak hosszú távon megnövekednek, ami elengedhetetlen a bőr saját vízháztartásához. Így a bőr tiszta és egyenletesnek tűnik. A Panthenol pozitívan támogatja a gyógyulási folyamatot és megnyugtatja az irritált bőrt.

Mineral Boost rúzs 4N Bitter Sweet Rose:

Ez a krémes ásványi ajakrúzs, maximális pigmenttel, igazi színélményt kínál. A Gossypium Herbaceum (gyapotnövény magjából származó kivonat) hosszú fedést és hidratálást biztosít; Az aszkorbil és a palmiát sejtmegújító hatású, a hialuronsav pedig további nagy térfogatot ad ajkainak.

Pore refining mask: 

Silver willow extract

Niacinamides

Panthenol

Mineral Boost Lipstick:

Gossypium Herbaceum

Ásványi pigmentek

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás