Valentines Day Hajápoló szett

Valentin-napi kedvezményeink keretén belül a 2 termék -20% kedvezménnyel vásárolható meg a szettben! A feltüntett ár tartalmazza ezt a

Valentin-napi kedvezményeink keretén belül a 2 termék -20% kedvezménnyel vásárolható meg a szettben! A feltüntett ár tartalmazza ezt a -20% kedvezményt.

Intenzíven regeneráló, tápláló és hajhullást-csökkentő hajápoló szett.

Tartalma: Anti Hair Loss Sampon 300ml + Hair repairing serum 50ml

Valentines Day Hajápoló szett

Anti Hair Loss Sampon 300ml: Fokozott hajhulllás esetére, más hajhullás elleni kezelések kiegészítő samponjaként is alkalmazható. Ez a sampon kollagénnel, panthenollal és zsurlóval javítja a haj állapotát és visszaadja annak természetes rugalmasságát. A ginzeng, a B6-vitamin és a zsálya serkenti a haj növekedését, míg az Equisetum és a kinin megakadályozza a hajhullást.

Hair repairing serum 50ml: Hidratálja, és regenerálja a töredezett hajszálakat. Ápoló szérum, mely ápolja a hajat, selymes és fényes tapintást kölcsönöz neki, helyreállítja a töredezett hajvégeket és hidratálja a száraz hajat, segít helyreállítani az agresszív samponok és festékek hatását. Védi a töredezett hajat és hajvéget!

 

Anti hair loss sampon: Vitamin B6, Quinine, Active Ginseng, Horsetail and Sage, Collagen, Ginseng, Active Beetroot derived, Panthenol and Neutral Cleansing Base.

Hair repairing serum: Pure Silicon Polymeric Makromolecules

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás