Valentines Day Ampulla + Collagen eye pads szett

Valentines Day Ampulla + Collagen eye pads szett

Speed Lift ampulla 3x2ml:

A látható feszesítő hatású ampulla tökéletes előkészítő az élet különleges pillanataira. A biotechnológiai lifting tényező azonnal láthatóan kisimítja a bőrt, és egyenletes és ragyogó arcszínt biztosít. Lineáris és elágazó filmképzők összetétele, amelyeknek nincs elzáró hatásuk, rácsszerűen hevernek a bőrön. A rövid száradási idő alatt a láthatatlan filmréteg összehúzódik, mint egy feszesítő fűző, és pár perc alatt simává és feszessé teszi a bőrt. Ez enyhe feszültségérzés formájában is érezhető, ez normális. A természetes hidratáló krémek védenek a kiszáradástól, és frissen és rugalmasan tartják a bőrt. A hyperacid kevesebb-több-formula minden bőrtípusra kizárja a felesleges bőrkritikus összetevők használatát, és maximális tűrőképességet biztosít ragacsos érzés nélkül-a látható lifting hatás ellenére.

Collagen eye pads 5 pár:

  • A REVIDERM kollagén szempárnák érzékenyek + közel 100% -ban natív, oldható és oldhatatlan kollagént, valamint kollagén peptideket tartalmaznak.
  • A folyékony hialuron aktivátor a kollagén szempárnák hatóanyag felszabadulását okozza. Az aktivált párnák intenzív bőrnedvesség -behatolást eredményeznek, és stimulálják a regenerációt.
  • Az oldható kollagén molekulák javítják a nedvességvisszatartást, és azonnal láthatóan és észrevehetően simítják a bőrt.
  • A kollagén peptidek hozzájárulnak a sejtek jobb anyagcseréjéhez és a szövetek optimális megújulásához. A bőrszövet egyre feszesebbé és feszesebbé válik.
  • A REVIDERM kollagén szempárnák ezért olyan termékek, amelyek erős azonnali hatásokat eredményeznek, valamint tartós anti-aging hatásúak (pl. gyógyító használatra, valamint szem- és ajakjavítással kombinálva).
  • A kémiai térhálósítószerek hiánya és a humán kollagénnel való közel 100% -os megegyezés garantálja a kiváló kompatibilitást. Még sérült bőr esetén is.

Speed lift ampulla: 

Biotech Lifting

Factor Sodium

PCA

Collagen eye pads sensitive 5 pár:

Pads: native freeze-dried collagen

Liquid: Hyaluronic acid

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás