Top Performance Mask - Moist & plump mask 1db

Bőrfiatalító maszk ami erősíti és elősegíti a rugalmasságot

A bőrfiatalító maszk erősíti és elősegíti a rugalmasságot, miközben simítja a vonalakat és a ráncokat. Anti-aging hatásának köszönhetően a bőr öregedését lassítja, megelőzi, a meglévő finom vonalakat halványítja!

 

Ugrás a webáruházba
Top Performance Mask - Moist & plump mask 1db

A Top performance maszk bio-cellulózból készült, amely biomimetikus hyaboost komplexet tartalmaz, kiválasztott xilitolokból, hialuronsavból és NMF-ekből, tartós hidratálást biztosít, és gátolja a bőr saját hialuronsavjának természetes lebomlását. A bőrrel azonos xilitok optimalizálják a bőr nedvességtartalmát, elősegítve a hialuronsav és az NMF szintézisét. A sejtszintű vízkeringést a sejtmembránban lévő aquaporinok (vízcsatornák) aktiválása serkenti, a turgor fenntarthatóan javul. A bőr ceramid szintézisének támogatásával a bőr gátja megerősödik és a TEWL csökken. A bőr intenzíven és tartósan hidratált, ismét puhává és simává válik. Különböző molekulaméretű hialuronsav (alacsony + magas) kombinálva van a bőrrel azonos (biomimetikus) aminosav komplexszel, és optimalizálja a nedvességmegkötő képességet. A kis molekulájú hialuronsav behatolhat a bőr mélyebb rétegeibe, és megköti a nedvességet. Ez nagyobb volument és tartós hidratáló hatást biztosít. A nagy molekulatömegű hialuronsav megköti a vizet a szarurétegben, így azonnal kisimítja a bőrfelszínt, ami gyorsan eltünteti a dehidratált ráncokat.

Xylitols

Hyaluronc acid (low & high)

Biomimetic amino acid complex

Tipp:

A frissítő hatás érdekében a Bio-Cellulose Top Performance Masks-ot helyezze a tasakot a hűtőszekrénybe körülbelül 10 percre az alkalmazás előtt.

Otthoni használat

Heti 1-2 alkalommal vagy szükség szerint. Vegye ki a tasakból és hajtsa ki. Távolítsa el az egyik védőréteget. Vigye fel az arcra sima oldalával lefelé. Távolítsa el a második védőréteget és simítsa a maszkot a bőrre. 15-20 perc elteltével távolítsa el majd alkalmazza a szokásos bőrápolást.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás