solar skin shield SPF 30 - Fényvédő Krém SPF 30 120ml

SPF 30 vízálló fényvédő UVA és UVB védelemmel 

SPF 30 vízálló fényvédő UVA és UVB védelemmel, arcra és testre. Védi a sejteket a korai öregedéstől és szabad gyököktől.

Ugrás a webáruházba
solar skin shield SPF 30 - Fényvédő Krém SPF 30 120ml

A REVIDERM bestsellere. A REVIDERM SPF 30-as solar skin shield egyedülálló dermokosmetikai fényvédő készítmény, amely egyesíti a bőr védelmét és az idő előtti öregedés megelőzését: Ez a kettős-gél nem tartalmaz emulgeálószereket, illatanyagokat és színezékeket, és ideális esetben használható sérült, szennyezett vagy érzékeny bőrre, fényre allergiák, például Mallorcai aknéra vagy orvosi kezelések, például lézer, kémiai hámlás stb.esetén is. A magas hialuronsavtartalom tökéletesen hidratálja a bőrt. A háromszoros megelőző rendszer egyedülálló: 1. Magas védelem az UV- és infravörös sugárzás ellen a finom eloszlású pigmentek és a fotostabil szűrők révén. A védelem az alkalmazás után azonnal kibontakozik. 2. „Kollagénvédő” a kollagén és elasztin idő előtti lebomlása ellen a fénysugarak behatolása ellen. Ez megakadályozza a kötőszövet károsodását, mielőtt kialakulna. 3. A fotodermatózisok (pl. Mallorcai akné) megelőzése az emulgeálószerek elkerülésével.

UVA/UVB broadband filter

IRA protection complex

Hexapeptide-20

Hyaluronic acid

Napozás előtt egyenletesen vigye fel az arcra és a testre. Kerülje a szem környékét. A védelem azonnal hatékony. A fényvédelem megőrzése érdekében rendszeresen ismételje meg az alkalmazást.

Kérjük, vegye figyelembe: Az elszíneződés elkerülése érdekében kerülje solar skin shield textillel való közvetlen érintkezését.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás