Sleep & Care éjszakai ápoló szett

Északai ápoló szett szennyezett bőrre.A szett tartalma: pH Manager Forte 30ml + Recharge Night Fluid 50ml+ ajándék nesszeszer és éjsza

Északai ápoló szett szennyezett bőrre.

A szett tartalma: pH Manager Forte 30ml + Recharge Night Fluid 50ml

+ ajándék nesszeszer és éjszakai szemfedő

Ugrás a webáruházba
Sleep & Care éjszakai ápoló szett

pH Manager Forte 30ml:

Az egyedülálló kerabionos komplex normalizálja a pH-értéket és egyensúlyba hozza a bőrflórát. A szérum stabilizálja a védőréteget és ellenállóbbá teszi azt. Keratolitikus hatású, enyhe gyümölcssav szabályozza a cornifikációs folyamatot és serkenti a bőr megújulását. Az enyhe gyulladásokat és szennyeződéseket az antibakteriális hatás csökkenti. A hatás: az arcszín kiegyensúlyozott, letisztult és kisimult, az arcszín kifinomult.

Alkalmazza esténként a megfelelő letisztítás után, arcán, nyakán, dekoltázsán.

Recharge night fluid 50ml:

  • Ez a könnyű éjszakai fluid kifejezetten a felnőttkoripattanásokra hajlamos vagy zsíros bőr igényeihez lett kifejlesztve. Csökkenti az olajos fényt és foltokat, csökkenti a pórusok láthatóságát és kisimítja a bőrszövetet.
  • A szabadalmaztatott Sebu Control Complex N gátolja a bőr saját enzimrendszerét, amely felelős a faggyútermelésért. Ez az éjszakai „olajszabályozás” csökkenti a ragyogást, és tartós matt bőrtónust eredményez.
  • A palmitoil-tripeptid-5 jelentősen javítja a kollagén regenerálódását a TGF növekedési faktor aktiválásával. A kötőszövetek rostszerkezeteinek gyengeségeit kompenzálják, csökkentik a ráncok mélységét és javítják a bőr felszíni kontúrjait.
  • A fehér galóca kivonat csökkenti a kitágult pórusokat, és rendszeres használatával javítja az arcszínt.
  • A tömjénben található boswellinsavak hatása hasonló a kortizonhoz. A természet egyik legerősebb gyulladásgátlója, és sikeresen használják az orvostudományban is. Csökkentik a gyulladt sejtek vándorláásst a bőrön belül és a gyulladást előidéző ​​kiváltó tényezőket az érintett szövetben. A gyulladás enyhül, és az érzékeny bőr megnyugszik.

Alkalmazza a pH Manager Forte után éjszakai ápolóként arcán, nyakán, dekoltázsán.

 

pH Manager Forte: Alkalmazza esténként a megfelelő letisztítás után, arcán, nyakán, dekoltázsán.

Recharge Night Fluid: Alkalmazza a pH Manager Forte után éjszakai ápolóként arcán, nyakán, dekoltázsán.

pH Manager Forte 30ml:

Aqua, Squalane, Dicaprylyl Carbonate, Sorbitol, Lactobionic Acid, Sodium PCA, Glycerin, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Mandelic Acid, Natto Gum, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Pectin, Xanthan Gum, Carrageenan, Gellan Gum, Lecithin, Inulin Lauryl Carbamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol 

Recharge night fluid 50ml:

AQUA, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, SUCROSE STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, ZINC GLUCONATE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA (INDIAN FRANKINCENSE) GUM, NIACINAMIDE, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, ARGININE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, PHYTIC ACID, CERAMIDE NP, FAEX (YEAST) EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, CAFFEINE, BIOTIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM

 

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás