REVIDERM nyári travel csomag - normál száraz bőr

2 Clean Eye - Kétfázisú sminklemosó 50ml termék leírása:2 fázisú szemfesték lemosó érzékeny bőrre al

Nyári utazószett a normál és száraz bőr ápolására, ajándék nesszeszerrel.

2 Clean Eye - Kétfázisú sminklemosó 50ml:

2 fázisú szemfesték lemosó érzékeny bőrre aloe verával és panthenol-al

Alapos sminklemosó - erőfeszítés nélkül!

Cleansing Milk - Arclemosó tej 50ml:

Gyengéd tisztítás / tisztítja a pórusokat, a tiszta és friss a bőrért. Normál, dehidratált és érzékeny bőrre. A pH-neutrális tej nyugtató tisztító komplexe eltávolítja a sminket, faggyút és a szennyeződéseket. Tápláló összetevői hidratálják a bőrt, tiszta és friss érzést biztosít.

Thermal Tonic - Termál Tonik 50ml:

Tökéletes kiegészítője az arctisztító tejnek.Speciális összetételű termálvíz. Értékes ásványi anyagokban gazdag, biztosítja a bőr számára a nyomelemeket. Kiegyensúlyozó, aktív nyugtató hatással, a felfrissült tiszta bőr érzéséért.

Beach serum 10ml - napozás utáni hidratáló szérum:

Hidratáló szérum napozás előtt és után Ideális minden bőrtípusra, különösen a fény és hőhatásnak kitett bőrön.

Solar skin shield SPF 30 - Fényvédő Krém SPF 30 50ml:

SPF 30 vízálló fényvédő UVA és UVB védelemmel, arcra és testre. Védi a sejteket a korai öregedéstől és szabad gyököktől.

Body hydrocalm 50ml - Testápoló krém:

Könnyű testápoló krém, intenzív hidratáló, nyugtató és védő hatással. A gyorsan beszívódó formulával könnyebb a felvitele és a bőrnek azonnal friss és üde érzést ad. Alkalmas irritált bőrre is, illetve napozás utáni használtra.

REVIDERM nyári travel csomag - normál száraz bőr

2 Clean Eye - Kétfázisú sminklemosó 50ml:

Az enyhe, nem ionos felületaktív anyagok aloe verával és panthenollal kombinálva ultra-lágy tisztító krémet eredményeznek a szem számára. Mind a normál, mind a vízálló sminket alaposan eltávolítják anélkül, hogy irritálnák az érzékeny szemkörnyéket. Az aloe vera nyugtató és hidratáló hatású, a panthenol pedig bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik. A pH -t a könnyfilm ph-hoz igazították, különösen a kompatibilitás érdekében.

Cleansing Milk - Arclemosó tej 50ml:

A száraz, gyenge és vízhiányos bőr különösen gyengéd tisztítást igényel. A betain (növényi felületaktív anyagok) és a hidrolizált kollagén alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkrészecskéket, anélkül, hogy a hámsejtet kimosná. Így elkerülhető a feszülés és a bőrirritáció érzése. A gyöngyköles kifejti a bőrápoló és védő tulajdonságokat a hámsejt egészségének megőrzése érdekében; a tisztító tejben található kókuszolaj gyengéd hidratálást és lágy, sima érzést biztosít a bőr lemosása után. Ez a tisztítószer még az érzékeny szemkörnyékre is alkalmas.

Thermal Tonic - Termál Tonik 50ml:

A thermal tonik azonnal stabilizálja a bőr pH -ját, így a bőr saját enzimjei stimulálódnak a savas környezetben való működésre, ami támogatja az epidermisz természetes regenerálódását. A termálvízben található extra kalciumrész és az értékes ásványi anyagok (többek között magnézium és kálium) magas tartalma biztosítja az epidermisz napi mineralizációját. A kalcium központi szabályozó az epidermális sejtek fejlődésében. A kornifikáció zavart folyamatai visszatérnek a természetes egyensúlyhoz. A bőrfelület egyszerre sima és hám mentes lesz. Ugyanakkor a kalcium fokozza a szaruréteg lipidek (pl. Ceramidok, foszfolipidek, szfingolipidek) képződését, ami fontos az egészséges bőrgát megőrzéséhez. Az ásványi sókkal szinergikus allantoin nyugtató ápoló hatóanyagként működik. A REVIDERM termál tonik minden bőr számára előnyös, hogy helyreállítsa természetes egyensúlyát. A tonik jól tolerálható, gyengéd a bőrhöz, és még az atópiás bőr számára is alkalmas.

beach serum 10ml - napozás utáni hidratáló szérum:

A hőstabil koncentrátum kiváló minőségű hialuronsavval és két természetes hidratáló faktorral (NMF) védi a bőrt a kiszáradástól, különösen az UV-sugárzás hőhatásakor. A Triple-Moist komplex bőrazonos hidratálókkal kompenzálja a nap okozta megnövekedett bőrnedvesség-veszteséget. Javul a nedvesség megkötése a bőrben és nő a turgor. A REVIDERM strandszérumot kifejezetten a napon való használatra fejlesztették ki. Ehhez speciális követelményeknek kell megfelelni. A kevesebb-több formula hőstabil, olaj- és illatanyagmentes. Ez azt jelenti, hogy a napfény nem okoz semmilyen kémiai reakciót (fotokatalízist), amely további terhelést jelentene a bőrnek. A szérum intenzíven mély hidratáló hatással rendelkezik, és rugalmassá teszi a bőrt - a bársonyosan puha bőrérzetért és a feszes bőrért.

body hydrocalm 50ml:

Ennek a lágy testápolónak három alapvető hatása van: bőrvédő, bőrnyugtató és bőrhidratáló. A biomimetikus aminosav komplex intenzív mély nedvesség behatolást tesz lehetővé. A fitinsav és az E-vitamin erőteljes szabadgyök-megkötőként hat. Védik a bőrt az oxidatív stressztől és a bőr öregedésétől. A béta-glükán támogatja ezt a hatást, és gyulladáscsökkentőként is működik. A bőrvédelmet és nyugtatást egyéb tápláló irritáló és hidratáló összetevők egészítik ki. Az epidermális sejtek vízháztartásának egyensúlya megmarad, és emellett a turgor is növekszik. A test bőre ismét puhának és frissnek tűnik.

Solar Skin Shield 30SPF:

A REVIDERM bestseller fényvédője. A REVIDERM SPF 30-as solar skin shield egyedülálló dermokosmetikai fényvédő készítmény, amely egyesíti a bőr védelmét és az idő előtti öregedés megelőzését: Ez a kettős-gél nem tartalmaz emulgeálószereket, illatanyagokat és színezékeket, és ideális esetben használható sérült, szennyezett vagy érzékeny bőrre, fényre allergiák, például Mallorcai aknéra vagy orvosi kezelések, például lézer, kémiai hámlás stb.esetén is. A magas hialuronsavtartalom tökéletesen hidratálja a bőrt. A háromszoros megelőző rendszer egyedülálló: 1. Magas védelem az UV- és infravörös sugárzás ellen a finom eloszlású pigmentek és a fotostabil szűrők révén. A védelem az alkalmazás után azonnal kibontakozik. 2. „Kollagénvédő” a kollagén és elasztin idő előtti lebomlása ellen a fénysugarak behatolása ellen. Ez megakadályozza a kötőszövet károsodását, mielőtt kialakulna. 3. A fotodermatózisok (pl. Mallorcai akné) megelőzése az emulgeálószerek elkerülésével.

 

2 Clean Eye - Kétfázisú sminklemosó 50ml:

mild surfactants

Aloe vera

Panthenol

Cleansing Milk - Arclemosó tej 50ml:

mild surfactants

• hydrolysed collagen

• Gromwell Coconut oil

Thermal Tonic - Termál Tonik 50ml:

Thermal water

Calcium

PCA Allantoin

beach serum 10ml - napozás utáni hidratáló szérum:

 Hyaluronic acid (low & high)

• Sodium Lactate

Sodium PCA

body hydrocalm 50ml:

biomimetic

amino acid complex

Beta-glucan

Phytic acid

Tocopherol

Solar Skin shield 30:

UVA/UVB broadband filter

IRA protection complex

Hexapeptide-20

Hyaluronic acid

 

2 Clean Eye - Kétfázisú sminklemosó 50ml:

Használat előtt rázza fel.

Vigye fel egy száraz pamutpárnára, és óvatosan távolítsa el a szem sminkjét felülről lefelé irányuló mozdulatokkal.

Cleansing Milk - Arclemosó tej 50ml:

Vigye fel egy pamut korongos sminklemosóval az arcra és a nyakra. Távolítsa el a felesleget tonikkal átitatott vattakoronggal.

Thermal Tonic - Termál Tonik 50ml:

Tisztítás után vattakoronggal vigye fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

Kerülje a szem környékét.

beach serum 10ml - napozás utáni hidratáló szérum:

Napozás előtt, alatt és után gyengéden masszírozza be az arc, nyak és a dekoltázs bőrét. Ez után alkalmazza a fényvédőt, vagy a napozás utáni termékét.

Kerülje a szem környékét.

body hydrocalm 50ml:

Reggel és este vigye fel a bőrre, és teljesen masszírozza be. Napozás utáni használatra is ideális.

Solar Skin Shield:

Alkalmazza reggelente a rution utolsó lépéseként arcán, nyakán, dekoltázsán a megfelelő védelem érdekében! Strandon illetve izzadás esetén vigye fel 2 óránként bőrére.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás