Reviderm napozó szett

Beach Serum 30ml:A hőstabil koncentrátum kiváló minőségű hialuronsavval és két természetes hidratáló faktorral (NMF) vé

Beach Serum 30ml:

A hőstabil koncentrátum kiváló minőségű hialuronsavval és két természetes hidratáló faktorral (NMF) védi a bőrt a kiszáradástól, különösen az UV-sugárzás hőhatásakor. A Triple-Moist komplex bőrazonos hidratálókkal kompenzálja a nap okozta megnövekedett bőrnedvesség-veszteséget. Javul a nedvesség megkötése a bőrben és nő a turgor. A REVIDERM strandszérumot kifejezetten a napon való használatra fejlesztették ki. Ehhez speciális követelményeknek kell megfelelni. A kevesebb-több formula hőstabil, olaj- és illatanyagmentes. Ez azt jelenti, hogy a napfény nem okoz semmilyen kémiai reakciót (fotokatalízist), amely további terhelést jelentene a bőrnek. A szérum intenzíven mély hidratáló hatással rendelkezik, és rugalmassá teszi a bőrt - a bársonyosan puha bőrérzetért és a feszes bőrért.

Solar Skin Shield SPF30:

A REVIDERM bestsellere. A REVIDERM SPF 30-as solar skin shield egyedülálló dermokosmetikai fényvédő készítmény, amely egyesíti a bőr védelmét és az idő előtti öregedés megelőzését: Ez a kettős-gél nem tartalmaz emulgeálószereket, illatanyagokat és színezékeket, és ideális esetben használható sérült, szennyezett vagy érzékeny bőrre, fényre allergiák, például Mallorcai aknéra vagy orvosi kezelések, például lézer, kémiai hámlás stb.esetén is. A magas hialuronsavtartalom tökéletesen hidratálja a bőrt. A háromszoros megelőző rendszer egyedülálló: 1. Magas védelem az UV- és infravörös sugárzás ellen a finom eloszlású pigmentek és a fotostabil szűrők révén. A védelem az alkalmazás után azonnal kibontakozik. 2. „Kollagénvédő” a kollagén és elasztin idő előtti lebomlása ellen a fénysugarak behatolása ellen. Ez megakadályozza a kötőszövet károsodását, mielőtt kialakulna. 3. A fotodermatózisok (pl. Mallorcai akné) megelőzése az emulgeálószerek elkerülésével.

Reviderm napozó szett

Beach Serum: alkalmazza napozás előtt, közben és után arcán, nyakán, dekoltázsán, majd használjon maximális fényvédelmet.

Solar Skin Shield 30: alkalmazza egész testén napozás előtt és közben, fürdés után kenje be bőrét újra a maximális védelem érdekében. Ne tegye ki bőrét magas UV-sugárzásnak!

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás