Repair Mask - Stimuláló Maszk 50ml

Stimuláló, vérbőségfokozó krém maszk

Ez a stimuláló maszk, intenzíven támogatja a bőr mikrokeringését, mely egy fiatalosabb megjelenést eredményez másodpercek alatt.

A frissességet sugárzó, ragyogó arcbőrért!

Ugrás a webáruházba
Repair Mask - Stimuláló Maszk 50ml

  • A krémes maszkot az anyagcsere aktiválására és a mikrokeringés javítására használják. A fahéj kéreg kivonata és a nikotinát serkenti az erős véráramlást, ami a bőr megfelelő vörösödésében tükröződik. A vörösség különböző intenzitású lehet. A maszk éghet és/vagy bizserghet is, ami normális
  • Ez a fiziológiai inger a sejtek jobb ellátásához vezet. A sejtosztódási arány jelentősen felgyorsul.
  • A mitesszereket és lerakódásokat rendszeres használattal fellazítják. A bőr javuló ellátási helyzete miatt a regenerációs folyamatok lendületet kapnak.
  • Összességében a rendszeres véráramlás elősegíti a bőr saját helyreállítási folyamatait, frissebbé teszi az arcszínt és támogatja az egészséges anyagcsere -tevékenységet.

  • Cinnamon bark oil
  • Nicotinate

Vigye fel egyenletesen a maszkot hetente 2-3 alkalommal, miután megtisztította REVIDERM ventilátor kefével az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Kerülje a szem környékét. 10-12 percig járjon el. Alaposan tisztítsa meg tisztító szivaccsal. A bőr egyértelműen kivörösödik a stimuláló hatástól, és nagyon befogadó less  más hatóanyagokra.

Kérjük, vegye figyelembe:

Ne használja terhesség és szoptatás alatt. Szintén nem a rosacea 2. stádiumából, ekcéma, nyílt gyulladásos pattanások vagy aktív herpesz esetén

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás