Pore Refining Foam 250ml - Arctisztító Hab

Premium Skindesign 4D, tisztító hab már az első tisztítás folyamán javítja a bőr biológiai folyamatait.

A REVIDERM Premium Skindesign 4D, tisztító hab már az első tisztítás folyamán javítja a bőr biológiai folyamatait, láthatóan finomítja a pórusokat, a tengeri selyem pedig lágyítja a bőrt, így érzéki luxus élményt nyújt.

Pore Refining Foam 250ml - Arctisztító Hab

A gyengéd és rendkívül finom pórusú hab gyengéden eltávolítja a faggyút, az izzadságot és a nemkívánatos anyagokat a bőrfelületről. A Perfection Peptide-P3 egy peptid összetétel, amely megakadályozza, hogy a bőr az életkor miatt durva felületű legyen. A tapadó hidak a hámsejtek (desmoszómák) között szabályozottak. A hámsejtek könnyebben elszakadnak a kompozittól, mint a fiatal, egészséges bőr, és rendszeresen leépülnek. Ezt „biomimetikus lágy peeling hatásnak” nevezik. A bőr felülete kiegyenlített és simább lesz. Az Enantia oleanol egy növényi kéreg kivonat, amely láthatóan csökkenti a pórusok lumenét. Az arcszín finomabb az első használattól. A hagyományos orvoslásban a hatóanyagot gyulladásgátló tulajdonságai miatt is értékelik. A REVIDERM pórusfinomító hab matt bőrt hagy maga után, amely rugalmas és puha tapintású a tengeri selyemnek köszönhetően. A puha, tiszta arcszínért.

Perfection Peptide-P3

Sea silk

Enantia oleanol

Reggel és este vigye fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, nedves kézzel masszírozza, majd langyos vízzel és a REVIDERM tisztítószivaccsal távolítsa el.

Kerülje a szem környékét.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás