Oleosa szett - bőrápoló csomag zsíros, gyulladt bőrre

A feltüntetett ár már tartalmazza a 30% kedvezményt! A szett tartalma:Oleosa Control Fluid 50ml:Ultrakönnyű fluid állagú

A feltüntetett ár már tartalmazza a 30% kedvezményt!

 

A szett tartalma:

Oleosa Control Fluid 50ml:
Ultrakönnyű fluid állagú ápoló, 24 órás hatással, a gyulladt, szennyezett bőrnek!

Oleosa Control Serum 30ml: 
Faggyúszabályozó, gyulladás csökkentő ultra könnyű szérum.

Oleosa szett - bőrápoló csomag zsíros, gyulladt bőrre

Oleosa Control Serum:
A Sebu Control Complex N tartósan gátolja a túlzott faggyúképződést azáltal, hogy közvetlenül hat a bőr saját enzimrendszerét. Megerősödik a bőr védekező rendszere a patogén baktériumok elleni védelemben, ami ellensúlyozza az új foltok kialakulását. A koncentrált vörösfenyő galóca kivonat (fomes officinalis) összehúzó hatású, és láthatóan csökkenti a pórusokat. Összehúzó és póruscsökkentő tulajdonságai ellenére a fomes officinalis nem szárítja ki a bőrt, hanem hidratálja azt. A Superoxide dismutase egy antioxidáns enzim, amely természetes módon termelődik a szervezetben. Jelentősen csökkenti a bőr oxidatív stresszt szintjét, ami fokozza a gyulladásos akne folyamatokat. Az antioxidáns hatás tartósan stabilizálja a bőrt.

Oleosa Control Fluid:
A hatóanyagok anti-seborrhoeic keveréke leküzdi a pattanást minden szakaszában. Mattítja a zsíros és fényes bőrt. A Sebu Control Complex N tartósan gátolja a túlzott faggyúképződést azáltal, hogy közvetlenül befolyásolja a bőr saját enzimrendszerét. A faggyú egyensúlya normalizálódik, és a nem kívánt fényesség eltűnik az extra szilícium -dioxidnak köszönhetően, amely felszívja az olajokat. A Boldin egy antimikrobiális peptidet aktivál a bőrben, amelyet „népi penicillinnek” is neveznek. Ez gátolja a gyulladásos neurotranszmitterek képződését, és hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, például a Staphylococcus aureust. Ez a „bőr antibiotikum” csökkenti a gyulladást, enyhíti a bőrpírt és erősíti a bőr védekezőképességét. Ezenkívül gátolják az akne baktériumok (Propionibacterium acnes) által hajtott szabad gyökök termelését, ami a gyulladás megelőzésére szolgál

Oleosa Control Serum:
-Sebu Control Complex N
-Larch agaric extract
-Superoxide dismutase (SOD)

Oleosa Control Fluid:
-
Sebu Control Complex N
-Boldin
-Silica

Oleosa Control Serum:
Reggel és este tisztítás és tonizálás után vigyen fel 2-3 cseppet az arcra és a nyakra, majd óvatosan dolgozza be. Kerülje a szem környékét. Ezután használjon nappali vagy éjszakai krémet.
 

Oleosa Control Fluid:
A 24h-s fluidot reggel és este az alapos bőrtisztítás és tonizálás, és a bőrspecifikus szérum használata után vigye fel az arcra és a nyakra.
 

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás