de-stress your skin solution - high lipid level

Neuro Sensitive De-Stress Cleanser - Gyengéd Arclemosótej 50ml termék leírása:Alacsony pH értékü Neuro-kozmetikai arctisztító

AZ ÁR A FELTÜNTETETT KEDVEZMÉNYT MÁR TARTALMAZZA!

Magas lipidtartalmú ápoló szett az érzékeny, bőrpírra és allergiára hajlamos, irritált bőrökre, neuro-peptidekkel:

Neuro Sensitive De-Stress Cleanser - Gyengéd Arclemosó tej 50ml:

Alacsony pH értékü Neuro-kozmetikai arctisztító. Az alacsony pH érték segít fenntartani a bőr természetes pH rezisztenciáját és stabilizálja a mikroflórát. A biomimetikus de-stress peptid csökkenti az irritációt és fokozza a bőr kényelem érzetét. A B5 provitamin nyugtatja és hidratálja a bőrt.

Neuro Sensitive De-Stress Toner - Bőrnyugtató Tonik 50ml:

Alacsony pH értékű Neuro-kozmetikai tonizáló és hatékony Aqua Booster hidratáló.

Az alacsony pH visszaállítja a bőr természetes savállóságát és stabilizálja a mikroflórát, míg a biomimetikus de-stess peptid enyhíti az

irritációt. Az erős Aqua Booster segít fenntartani a bőr hidratáltságát.

Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream 5ml - Nyugtató Szemkörnyékápoló:

Alacsony pH értékű DMS Cera+ -al erősíti a bőr barrier rétegét és kisimítja a száradás okozta ráncokat.

A biomimetikus de-stess peptid nyugtatja a bőrt.

Neuro Sensitive De-Stress Cream Rich 50ml- Gazdag Bőrnyugtató krém:

Neurokozmetikai 24-órás krém extra alacsony pH értékkel, gazdag textúrával a nagyobb bőrkomfortért. A hiper-savas bázis DMS Cera+-al erősíti a lipid barriert, a biomimetikus de-stress peptid nyugtatja az irritációt.

Neuro Sensitive de-Stress Emergency Care 10ml- Intenzív Bőrnyugtató paszta:

Neuro-kozmetikai SOS paszta, akut DMS-hez. A Cera+ lipidekkel és ceramidokkal erősíti a barrier funkciót, a boswella és cink komplex megállítja a gyulladást.

de-stress your skin solution - high lipid level

Neuro Sensitive De-Stress Cleanser - Gyengéd Arclemosó tej 50ml:

A nagyon enyhe felületaktív anyagokkal végzett tisztítás extra alacsony pH -értéke elengedhetetlen a bőr természetes védelmi funkciójához. Neurosensitive vagy neurodermatitiszre hajlamos bőr esetén a pH -érték általában élettanilag nem emelkedik (eltérés a normálistól). Ennek eredményeként a fontos védelmi és védekezési funkciók károsodnak, és a bőr hajlamosabb lesz az irritációra. Az extra alacsony pH -érték megőrzi a természetes savvédelmet és stabilizálja a természetes bőrflórát. A biomimetikus stresszoldó peptid (palmitoil-tripeptid-8) bizonyíthatóan csökkenti a P alkotórész felszabadulását, ezáltal megakadályozza a neurogén tünetek kialakulását, és csökkenti annak észrevehető és látható hatásait. A bőrirritációk, mint például viszketés, kellemetlen érzés és a bőrpír elmúlnak. Rendszeres használata csökkenti a bőr reagálási hajlandóságát és javítja a toleranciaküszöböt.

Neuro Sensitive De-Stress Toner - Bőrnyugtató Tonik 50ml:

A tonik extra alacsony pH-értéke elengedhetetlen a bőr természetes védelmi funkciójához. Neurosensitive vagy neurodermatitiszre hajlamos bőr esetén a pH -érték általában fiziológiailag megnövekszik (eltérés a normálistól). Ennek eredményeként a fontos védelmi és védekezési feladatok károsodnak, és a bőr hajlamosabb lesz az irritációra.

Az extra alacsony pH-érték megőrzi a természetes savvédelmet és stabilizálja a természetes bőrflórát.

A biomimetikus stresszoldó peptid (Palmitoyl-Tripeptid-8) bizonyíthatóan csökkenti a P alkotórész felszabadulását, ezáltal megakadályozza a neurogén tünetek kialakulását, és csökkenti annak észrevehető és látható hatásait. A bőrirritációk, mint például viszketés, kellemetlen érzés és bőrpír elmúlnak. Rendszeres használata csökkenti a bőr reagálási hajlandóságát és javítja a toleranciaküszöböt.

Az Aqua Boost ozmotikus aktivitás révén növeli a bőr nedvességtartalmát.

A Moisture Booster elősegíti a vízszállító csatornák (aquaporinok) kialakulását és szabályozza a nedvesség egyensúlyának szabályozását. A hatóanyag-összetétel javítja a sejtek vízmegkötő képességét, ellensúlyozza az ion-egyensúlyhiányt, és fenntartja a sejtek térfogatát és víztartalmát. A különböző bőrrétegeket fokozatosan látják el  nedvességgel

Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream 5ml - Nyugtató Szemkörnyékápoló:

A neurokozmetikai szemápolás extra alacsony pH -értéke elengedhetetlen a bőr természetes védőfunkciójához, ami stabilizálja a természetes bőrflórát. Neurosensitive vagy neurodermatitisre hajlamos bőr esetén a pH -érték általában fiziológiailag megnő (eltérés a normálistól) Ennek eredményeként a fontos védelmi és védekezési feladatok károsodnak, és a bőr hajlamosabb lesz az irritációra.

A DMS Cera+ krém alap erősíti a bőr gátját és ezáltal a bőr ellenállását. A bőrgát lamelláris, bőrazonos lipidekkel történő helyreállítását a ceramid egy extra része optimalizálja, amely az egészséges bőr-lipid gát természetes összetevője. A TEWL (transepi-dermális vízveszteség) fenntarthatóan csökken, a bőr nedvessége megmarad és a feszültségérzet csökken. Ugyanakkor a DMS Cera+ véd az irritáló anyagok nemkívánatos behatolása ellen, és megelőzően hat a neurogén gyulladásos folyamatok újbóli kialakulása ellen.

A biomimetikus stresszoldó peptid (palmitoil-tripeptid-8) bizonyíthatóan csökkenti a P alkotórész felszabadulását, ezáltal megakadályozza a neurogén tünetek kialakulását, és csökkenti annak észlelhető és látható hatásait. A bőrirritációk, mint például viszketés, kellemetlen érzés és bőrpír elmúlnak. Rendszeres használata csökkenti a bőr reagálási hajlandóságát és javítja a toleranciaküszöböt.

A multifunkcionális védelemmel ellátott Ectoin megköti a nedvességet és stimulálja a bőr saját helyreállító mechanizmusait. Hosszú távon a biológiai védelmi rendszerek javulnak.

A szabadalmaztatott Clear Eye Factor hatóanyag -komplex világosítja az érzékeny szemkörnyék színárnyalatait. Aktiválja a vérből származó pigmentek enzimatikus lebontását, amelyek felelősek a szem körüli sötét karikák sötét színéért. A benne lévő Matrikins kisimítja a szemet.

Neuro Sensitive De-Stress Cream Rich 15ml- Gazdag Bőrnyugtató:

A24 órás neurokozmetikai ápolás extra alacsony pH -értéke magas lipidszinttel elengedhetetlen a bőr természetes védőfunkciójához, és stabilizálja a természetes bőrflórát. INeurosensitiv vagy neurodermatitiszre hajlamos bőr esetén a pH -érték általában élettanilag nem emelkedik (eltérés a normálistól). Ennek eredményeként a fontos védelmi és védekezési feladatok károsodnak, és a bőr hajlamosabb lesz az irritációra. A gazdag krém alapú DMS Cera+ erősíti a bőr gátját, és elengedhetetlen a bőr védőfunkciójának és ellenállásának optimalizálásához. A DMS Cera+ lamelláris, bőr-azonos lipidekkel javítja a bőr gátját. A helyreállítást és a védelmet megerősíti a ceramidok egy extra része, amely az egészséges bőr lipid gát természetes összetevője. A TEWL (transepidermális vízveszteség) fenntarthatóan csökken, a bőr nedvessége megmarad és a feszültségérzet csökken. Ugyanakkor a DMS Cera+ védelmet nyújt az irritáló anyagok nemkívánatos behatolása ellen a bőrgát javításával, és megelőzően hat a neurogén gyulladásos folyamatok kialakulása ellen. A biomimetikus stresszoldó peptid (palmitoil-tripeptid-8) bizonyíthatóan csökkenti a P alkotórész felszabadulását, ezáltal megakadályozza a neurogén tünetek kialakulását, és csökkenti annak észrevehető és látható hatásait. A bőrirritációk, mint például viszketés, kellemetlen érzés és bőrpír elmúlnak. Rendszeres használata csökkenti a bőr reagálási hajlandóságát és javítja a toleranciaküszöböt. A mikro ezüst erős antibakteriális hatást fejt ki és fenntartja a patogén baktériumok maximális bőr toleranciáját. (a Német Neurodermatitis Szövetség ajánlásával)

Neuro Sensitive de-Stress Emergency Care 10ml - Intenzív Bőrnyugtató:

Neuroszenzitív vagy neurodermatitisre hajlamos bőr esetén gyakaran bőrgát teljesem nem ép. A DMS Cera+ krém alapja erősíti a bőr védőrétegét, és elengedhetetlen a bőr védőfunkciójának és ellenállásának optimalizálásához. A DMS Cera+ lamelláris, bőr-azonos lipidekkel javítja a bőr gátját. A helyreállítást és a védelmet megerősítik a ceramidok egy extra része, amely az egészséges bőr lipid gát természetes összetevője. A TEWL (transepidermális vízveszteség) fenntarthatóan csökken, a bőr nedvessége megmarad és a feszültségérzet csökken. Ugyanakkor a DMS Cera+ védelmet nyújt az irritáló anyagok nemkívánatos behatolása ellen mindezt a bőrgát javításával, valmaint megelőzően hat a neurogén gyulladásos folyamatok kialakulása ellen. A biomimetikus stresszoldó peptid (palmitoil-tripeptid-8) bizonyíthatóan csökkenti a P alkotórész felszabadulását, ezáltal megakadályozza a neurogén tünetek kialakulását, és csökkenti annak észrevehető és látható hatásait. A bőrirritációk, mint például viszketés, kellemetlen érzés és bőrpír elmúlnak. Rendszeres használata csökkenti a bőr reakciós hajlandóságát és javítja a toleranciaküszöböt. A tömjén boswellin savai kortizonszerű hatásúak, de mellékhatások nélkül. A legerősebb természetes gyulladáscsökkentők közé tartoznak, és sikeresen használják az orvostudományban is. Csökkentik a gyulladásos sejtek behatolását bőrbe, valamint az érintett szövet gyulladásgátló ingereit. Ezenkívül szabályozzák az immunsejtek aktiválását. A cink gyulladáscsökkentő hatásával támogatja a gyulladásos tünetek gyors megszűnését. A mikro-ezüst erős antibakteriális hatással rendelkezik, és hosszú távon gátolja a patogén baktériumokat, miközben rendkívül jótékony a bőrhöz. ( Német Neurodermatitis Szövetség ajánlásával)

Neuro Sensitive De-Stress Cleanser - Gyengéd Arclemosó tej 50ml:

Mild surfactants

Palmitoyl Tripeptide-8

Sodium PCA

Neuro Sensitive De-Stress Toner - Bőrnyugtató Tonik 50ml:

 Palmitoyl Tripeptide-8

Aqua Boost

Hyaluronacid (low)

Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream 5ml - Nyugtató Szemkörnyékápoló:

DMS Cera+

Palmitoyl Tripeptide-8

Ectoin

Clear Eye Factor

Neuro Sensitive De-Stress Cream Rich 15ml- Gazdag Bőrnyugtató:

DMS Cera+

Palmitoyl Tripeptide-8

Micro-Silver

Neuro Sensitive de-Stress Emergency Care 10ml - Intenzív Bőrnyugtató:

DMS Cera+

Zinc

Boswelliaacid

Micro-Silver

Neuro Sensitive De-Stress Cleanser - Gyengéd Arclemosótej 50ml:

Vigye fel reggel és este az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, nedves kézzel masszírozza be, majd langyos vízzel és a REVIDERM tisztító szivaccsal távolítsa el. Felbontás előtt rázza fel.

Neuro Sensitive De-Stress Toner - Bőrnyugtató Tonik 50ml:

Tisztítás után vigye fel egy vattakorongra, és óvatosan törölje át az arcot, a nyakat és a dekoltázst.

Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream 5ml - Nyugtató Szemkörnyékápoló:

Vigye fel reggel és este a megtisztított szemkörnyékre, és óvatosan  dolgozza be.

Neuro Sensitive De-Stress Cream Rich 15ml- Gazdag Bőrnyugtató:

Vigye fel reggel és este az arcra, a nyakra tisztítás és tonizálás után, majd gyengéden masszírozza be.

Neuro Sensitive de-Stress Emergency Care 10ml - Intenzív Bőrnyugtató:

Szükség esetén naponta többször vigye fel a tisztított, irritált bőrre.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás