Daily Double C Serum - C Vitamin Szérum 30ml

Feszesítő C vitamin szérum az egyenletes bőrért, kollagén aktiváló hatással, sejtvédelemmel

Feszesítő C vitamin szérum az egyenletes bőrért Mikrokapszulás C vitamin, ami aktiválja a kollagén szintézist, antioxidáns és halványítja a bőrt.

Az E vitamin erősíti a védekező képességet.

Daily Double C Serum - C Vitamin Szérum 30ml

Ez a bársonyos, gélszerű szérum rendkívül alacsony lipidtartalommal kombinálja a mikrokapszulázott C-vitamint az olajban oldódó változatával, amely biztosítja a stabil bőrbehatolást és a rendkívül mély hatást. Az úgynevezett mechanikus felszabadító technológia csak akkor szabadítja fel a C-vitamint, ha a szérumot a bőr felületére dörzsölik -anélkül, hogy veszélyeztetné a hatékonyságát. A C -vitamin szépségápolási vitamin, többféle bőrfiatalító hatással bír. Serkenti a kollagén szintézist, fokozza az OPC sejtvédő hatását, és segít megelőzni a bőr pigmentációjának megváltozását, mert gátolja a tirozinázt (a melanin termelését katalizáló enzimet). A fitinsav hatóanyaga egyben tirozináz inhibitor, és radikális hatású, amely az antioxidáns E-vitaminnal kombinálva is optimalizálja a sejtvédő hatást, ideális alapot teremtve a szérum feszesítő tulajdonságainak. Az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav fokozza a vízmegkötést, ezáltal kompenzálja a térfogatveszteséget. Koncentrációja és hatóanyagainak választéka is alkalmassá teszi a daily double C serum-ot a bőrtípusra, amely nem szokott hozzá a hatóanyagokhoz, vagy alapozóként az intenzív kezelésekhez, például a triple C cure-hoz.

Vitamin C

Phytic acid

Vitamin E

yaluronic acid (low & high)

Vigye fel az arcra és a nyakra minden reggel és este tisztítás és tonizálás után, majd gyengéden masszírozza be. Ezt követően alkalmazzon nappali vagy éjszakai krémet

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás