AHA cleansing DUO - AHA savas tisztító DUO

AHA cleansing DUO - AHA savas tisztító DUO

AHA cleansing foam 200ml:

Többfunkciós tisztító HAB gyümölcssavakkal a maximális tiszta, ragyogó és sima bőrért. A felületaktív anyagokból álló összetétel alaposan, de gyengéden eltávolítja a sminket, a faggyút és a szennyeződésrészecskéket. A benne lévő gyümölcssavak gyengéden eltávolítják a felszínről az elhalt szarusejteket is.

AHA toner 200ml:

Többfunkciós tisztító TONIK gyümölcssavakkal a maximális tiszta, ragyogó és sima bőrért. A benne lévő gyümölcssavak gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. A Kreatin több energiával látja el a sejteket, a bőrfelszínnek pedig friss ragyogást garantál. 

Állandó használatuk mellett a faggyútermelődés normalizálódik, a bőrnek újból egészséges és ragyogó felszíne lesz, az ápoló krémek hatóanyagai pedig maximálisan képesek felszívódni.

AHA foam: glikolsav, tejsav, almasav, kreatin, niacinamide, evodia rutaecapra gyümölcssav, méz kivonata.

AHA toner: glikolsav, tejsav, almasav, kreatin, niacinamide, evodia rutaecapra gyümölcssav, méz kivonata.

AHA cleansing foam:

Reggel és este masszírozza fel az arc nyakát és dekoltázsát nedves kézzel, majd távolítsa el langyos vízzel és a reviderm tisztító szivaccsal. Kerülje a szem környékét.

AHA toner:

Reggel és este tisztítás után vattakoronggal finoman törölje át vele el az arcot, a nyakat és a dekoltázst. Kerülje el a szemkörnyéket.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás