Női percek

Dr. Sobel Gábor szülész-nőgyógyász, PhD.Med.Habil. egyetemi docens

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát, majd az egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem meg a szakorvosi képzést.

Az egyetem utolsó évében mentőtisztként az OMSZ budafoki mentőállomásán dolgoztam.

Nőgyógyász szakorvosi képzésem mellett tovább folytattam a mentőzést, majd a tűzoltóság készenléti szolgálatánál végeztem szolgálatot mentőtűzoltóként.

PhD fokozatomat a Semmelweis Egyetem doktori iskolájában 2009-ben szereztem a "Sejtkapcsoló fehérjék expressziós profilja méhnyak praemalignus elváltozásaiban és méhnyakrákban" című értekezésem megvédésével.

2012-ben egyetemi adjunktusi címet szereztem, majd 2020-ban habilitált docens lettem a Semmelweis Egyetem Női Klinikáján.

Munkám során mindig fontosnak tartottam a betegségek megelőzését és felhívni a páciensek figyelmét erre.

2007-ben vezetője lettem Magyarország első HPV centrumának, ahol kimondottan a HPV okozta megbetegedésekkel, ezen belül is a méhnyakrák megbetegedéseivel és a daganatok megelőzésével foglalkoztam.

Ezt a szemléletet követve hoztuk létre a Medica Bella rendelőt, amely magas szaktudással és empátiával várja kedves pácienseit.

Elkötelezett vagyok az egészséges életmód hirdetésével kapcsolatban, amelynek tapasztalatai a gyógyító munkámban is tükröződnek és ezzel a szemlélettel állok kismama pácienseim és nőgyógyászati betegeim rendelkezésére.
SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZATI RENDELŐNK ELÉRHETŐSÉGE:

Medica Bella rendelő: Budapest XII. kerület, Fodor utca 71

BEJELENTKEZÉS:

https://medicabella.hu/bejelentkezes/

Instagram:https://www.instagram.com/drsobelgabor/


Szépségápolás kismamáknak-Női percek
Szépségápolás kismamáknak

Vendégeink véleménye

Renii Baranyai ⭐⭐⭐⭐⭐

Amikor beléptem az ajtón exkluzív környezet fogadott. Dunakesziről utaztam szemöldöktetoválást készítetni. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi kezekben szeretne szépülni ☺️🥰
7 hónapja

Orsolya Szabó ⭐⭐⭐⭐⭐

Egyszerűen imádok ide járni! Különlegesen igényes és gyönyörű környezet, nagyon magas minőségű szolgáltatások, profi felszerelések, gépek. A lányok profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Bogi kezeiben vakon is megbíznék! Mindenkinek szívből ajánlom! Csoda hely! 🤍✨
egy éve

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
egy éve

Bernadett Görögné ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális krémek, profi kozmetikusok, maximális kényztetés jellemzi a szalont. Mindenkinek ajánlom, két óra teljes nyugalom a rohanó világban.
egy éve

Sarolta Juhász ⭐⭐⭐⭐⭐

A nagy szakértelemmel rendelkező kozmetikusaik nagyon alapos és hozzáértő munkát végeznek, bátran ajánlom, a 40 feletti hölgyeknek különösképp, csodálatos orvoskozmetikumokkal fiatalítják bőröm!😍
egy éve

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás