Női percek

Dr. Sobel Gábor szülész-nőgyógyász, PhD.Med.Habil. egyetemi docens

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát, majd az egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem meg a szakorvosi képzést.

Az egyetem utolsó évében mentőtisztként az OMSZ budafoki mentőállomásán dolgoztam.

Nőgyógyász szakorvosi képzésem mellett tovább folytattam a mentőzést, majd a tűzoltóság készenléti szolgálatánál végeztem szolgálatot mentőtűzoltóként.

PhD fokozatomat a Semmelweis Egyetem doktori iskolájában 2009-ben szereztem a "Sejtkapcsoló fehérjék expressziós profilja méhnyak praemalignus elváltozásaiban és méhnyakrákban" című értekezésem megvédésével.

2012-ben egyetemi adjunktusi címet szereztem, majd 2020-ban habilitált docens lettem a Semmelweis Egyetem Női Klinikáján.

Munkám során mindig fontosnak tartottam a betegségek megelőzését és felhívni a páciensek figyelmét erre.

2007-ben vezetője lettem Magyarország első HPV centrumának, ahol kimondottan a HPV okozta megbetegedésekkel, ezen belül is a méhnyakrák megbetegedéseivel és a daganatok megelőzésével foglalkoztam.

Ezt a szemléletet követve hoztuk létre a Medica Bella rendelőt, amely magas szaktudással és empátiával várja kedves pácienseit.

Elkötelezett vagyok az egészséges életmód hirdetésével kapcsolatban, amelynek tapasztalatai a gyógyító munkámban is tükröződnek és ezzel a szemlélettel állok kismama pácienseim és nőgyógyászati betegeim rendelkezésére.
SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZATI RENDELŐNK ELÉRHETŐSÉGE:

Medica Bella rendelő: Budapest XII. kerület, Fodor utca 71

BEJELENTKEZÉS:

https://medicabella.hu/bejelentkezes/

Instagram:https://www.instagram.com/drsobelgabor/


Szépségápolás kismamáknak-Női percek
Szépségápolás kismamáknak

Vendégeink véleménye

Boglárka Hegyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörű volt kívül -belül. A kozmetikusok profik, kedvesek. Legjobban az tetszett benne,hogy tényleg a nyugalom szigete, mindent megtesznek azért,hogy kényelmes és pihentető legyen a kezelés. 🥰
3 hete

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
4 hónapja

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
4 hónapja

Noemi Bartos ⭐⭐⭐⭐⭐

Roppant igényes és tiszta környezet. Békés és megnyugtató. Mindenki nagyon kedves a csapatból.
2 hónapja

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
5 hónapja

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás