SkinClinic Bemutatkozás

Vegyészettől a laboratóriumig

2009- ben megszületett a laboratóriumunk
Köszönhetően orvosaink bizalmának és ügyfeleink elégedettségének,  létrejött a SkinClinic márka.

Cayetano L. Gutiérrez Solano

SkinClinic alapító

Integráljuk a legújabb gyártási technológiát, a legigényesebb minőségellenőrzést,
aktív hatóanyagok tartósítását és a legfejlettebb
kutatási eredményeket

Cayetano L. Gutiérrez Solano vegyész, székhelye San Vicente, Alicante, Spanyolország. 1989 óta együttműködik számos speciális orvossal, akik speciális és testreszabott arckezeléseket kértek tőle a különböző bőrproblémák kezelésére a betegeik számára  egész Spanyolországban.

Ebben az időszakban lehetősége nyílt arra, hogy sokféle területen dolgozzon szakemberekkel, és különösen olyan orvosokkal, akik a bőrgyógyászatra, az esztétikai orvostudományra, a táplálkozásra és a hosszú élettartamra szakosodtak.

Cayetano és csapata megoldásokat találtak konkrét bőrproblémákra, és nagyon hatékony testreszabott kezeléseket készítettek sok olyan beteg számára, akiknek a bőre, a haja, a körme különféle betegségekkel vagy problémákkal küzdött ...

Kezeléseinek és szakértelmének eredményeiben mind orvos ügyfelei bíztak folyamatosan, mind  betegeik adtak folytonosan pozitív visszajelzést, így ezen támogatások által ösztönözve úgy döntött, hogy megnyit egy korszerű kozmetikai laboratóriumot, hogy ezeket a dermo-kozmetikai termékeket nagyobb léptékben tudják előállítani, hogy több ember számára elérhetővé váljanak.  2009 júliusában született a Carmado S.L.  egy dermo-kozmetikumokra szakosodott csúcstechnikai laboratórium, amelyet úgy terveztek és építettek, hogy az ilyen létesítmények biztonsági és higiéniai szempontjából a legszigorúbb előírásoknak megfeleljenek.

Jelenleg ez a laboratórium integrálja a legmagasabb és legújabb technológiai szabványokat a szigorú gyártási minőség-ellenőrzési folyamatokkal, mindezt a legmegfelelőbb környezetben hajtják végre, hogy megőrizzék az aktív összetevőket, és részesüljenek a kozmetikumok legfejlettebb kutatási eredményeiből.


SkinClinic

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás