Top Performance Mask - Skin rejuvenation mask 5db

Hidratáló fetöltő maszk

A hidratáló feltöltő arcmaszk hosszú távon javítja a bőr hidratáltságát, rövid és hosszú láncú hialuronsav tartalma pedig feltöltő hatással támogatja megjelenését.

Ugrás a webáruházba
Top Performance Mask - Skin rejuvenation mask 5db

Ez a csúcsteljesítményű maszk bio-cellulózból készült, csúcstechnológiás peptidek és niacinamid mimikai szabályozó komplexével átitatva, láthatóan kisimítja a bőrt, észrevehetően javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, és megakadályozza a rendszeres mimikai és egyéb ráncok újbóli megjelenését. • Az acetil-hexapeptid-8 (kulcsfontosságú peptid) gátolja az ingerek idegből az izomba történő átvitelét, és ezáltal az arcizmok összehúzódását. Ez a relaxációs állapot a ráncok mélységének csökkenését eredményezi. • A palmitoil-tripeptid-5 jelentősen növeli az új kollagénképződést a TGF növekedési faktor aktiválásával. A kötőszövet rostos szerkezetének hiányát kompenzálják, így csökken a ráncok mélysége és javul a bőr felületi domborulata. • A niacinamidok (B3 -vitamin) szinergikusan hatnak a hialuronsavval, és felgyorsítják mind a ceramid szintézist, mind a filaggrin NMF -vé való átalakulását. Az epidermiszben található aminosavak hosszú távon megnőnek, ami elengedhetetlen a bőr saját nedvesség -egyensúlyához. A különböző molekulaméretű hialuronsav (alacsony + magas) optimalizálja a nedvességmegkötő képességet. A kis molekulájú hialuronsav behatolhat a bőr mélyebb rétegeibe, és megkötheti a nedvességet. A nagy molekulatömegű hialuronsav megköti a vizet a stratum corneumban

Acetyl Hexapaptide-8

Palmitoyl Tripeptide-5

Niacinamides Hyaluronic acid (low & high)

A frissítő hatás érdekében a Bio-Cellulose Top Performance Masks-ot helyezze a hűtőszekrénybe körülbelül 10 percre az alkalmazás előtt.

Otthoni használat:

Heti 1-2 alkalommal vagy szükség szerint. Vegye ki a tasakból és hajtsa ki. Távolítsa el az egyik védőréteget. Vigye fel az arcra sima oldalával lefelé. Távolítsa el a második védőréteget és simítsa a maszkot a bőrre. 15-20 perc elteltével távolítsa el és alkalmazza a rendszeres bőrápolást.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás