Intense Purifying kezelés


TEAM DR JOSEPH METÓDUS 
A TEAM DR JOSEPH kezelések a szövetek mélyén kezdik kifejteni hatásukat. A természet funkcionális törvényeinek betartásával a bőr anyagcseréje egyensúlyba kerül. Az idegrendszer megnyugszik, az arckifejezések ellazulnak, normalizálódik a mikrokeringés, ezáltal ápolja bőrét illetve segít megőrízni annak egészségét és páratlan szépségét. Tapasztalja meg saját bőrén a DR. Josepf által kínált egyénre szabott kezelés élményét: tisztaság, pihenés, védelem.

Hightech natúr kozmetikumok
A 21. században kimagasló teljesítményt csak profi csapatok nyújthatnak - ebben biztosak vagyunk. Minden nap követjük úttörő filozófiánkat és azon dolgozunk, hogy a kozmetikumainkban egyesüljön a fejlett technológia, a természet, az esztétika és a kimagasló minőség: High-tech natúr kozmetikumokat készítünk az új generációs bőrápoláshoz.

A TEAM DR JOSEPH 100% erő és természet minden üvegben:
Látható, azonnali hatás
High-tech natúr kozmetikumok
A holisztikus kezelések új dimenziója
Fenntartható kapcsolat a természettel
Tanúsított bio kozmetikumok
Könnyű, gyorsan felszívódó textúrák

Intense Purifying kezelés

Az Ön bőrtípusának legmegfelelőbb tisztító kezelés a TEAM DR JOSEPH módszerrel: 
A gyors, de annál hatékonyabb kezeléstől a bőre ragyogó és puha lesz, miközben energiával töltődik fel.
A kezelést egy kellemes meleg gyógynövényes borogatással és gyengéd masszázzsal kezdjük, hogy stimuláljuk a nyirokkeringést. Ezt követően jön két lépésben a tisztítás, először cupping glass-al, majd egy mélytisztítást végzünk. Végül, de nem utolsó sorban felteszünk egy tonizáló arcpakolást és egy peel-off maszkot. A kezelést a bőrnek legmegfelelőbb ápolással fejezzük be.
A bőr szemmel láthatóan visszanyeri frissességét és élettel teli ragyogását.
Kezelési idő: 50 perc