Intense Purifying kezelés

TEAM DR JOSEPH METÓDUS

A TEAM DR JOSEPH kezelések a szövetek mélyén kezdik el kifejteni hatásukat. A természet funkcionális törvényeinek betartásával a bőr anyagcseréje egyensúlyba kerül. Az idegrendszer megnyugszik, az arckifejezések ellazulnak, normalizálódik a mikrokeringés, ezáltal ápolja bőrét, illetve segít megőrizni annak egészségét és páratlan szépségét. Tapasztalja meg saját bőrén a DR. Joseph által kínált egyénre szabott kezelés élményét: tisztaság, pihenés, védelem.

HIGHTECH NATÚR KOZMETIKUMOK

A 21. században kimagasló teljesítményt csak profi csapatok nyújthatnak - ebben biztosak vagyunk. Minden nap követjük úttörő filozófiánkat és azon dolgozunk, hogy a kozmetikumainkban egyesüljön a fejlett technológia, a természet, az esztétika és a kimagasló minőség: High-tech natúr kozmetikumokat készítünk az új generációs bőrápoláshoz.

A TEAM DR JOSEPH 100% erő és természet minden üvegben:

Látható, azonnali hatás

High-tech natúr kozmetikumok

A holisztikus kezelések új dimenziója

Fenntarthaó kapcsolat a természettel

Tanúsított bio kozmetikumok

Könnyű, gyorsan felszívódó textúrák


INTENSE PURIFYING KEZELÉS

Az ön bőrtípusának legmegfelelőbb tisztító kezelés a TEAM DR JOSEPH módszerrel:

A gyors, de annál hatékonyabb kezeléstől a bőre ragyogó és puha lesz, miközben energiával töltődik fel. A kezelés egy kellemes meleg gyógynövényes borogatással és gyengéd masszázzsal kezdjük, hogy stimuláljuk a nyirokkeringést. Ezt követően jön két lépésben a tisztítás, először cupping glass-al, majd egy mélytisztítást végzünk. Végül, de nem utolsó sorban felteszünk egy tonizáló arcpakolást és peel-off maszkot. A kezelést a bőrnek legmegfelelőbb ápolással fejezzük be. A bőr szemmel láthatóan visszanyeri frissességét és élettel teli ragyogását. Kezelési idő: 50 perc. Ár: 20.000 ft


TEAM DR JOSEPH KEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
2 hete

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
3 hete

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
4 hete

Mónika Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Mindig csodálatosak a kezelések, feltöltődve jövök el!!
3 hete

Krisztina Fehér ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionalis kiszolgalas, csodalatos kezelések 🥰
3 hete

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás