Express Power Lift for Men

TEAM DR JOSEPH METÓDUS 
A TEAM DR JOSEPH kezelések a szövetek mélyén kezdik kifejteni hatásukat. A természet funkcionális törvényeinek betartásával a bőr anyagcseréje egyensúlyba kerül. Az idegrendszer megnyugszik, az arckifejezések ellazulnak, normalizálódik a mikrokeringés, ezáltal ápolja bőrét illetve segít megőrízni annak egészségét és páratlan szépségét. Tapasztalja meg saját bőrén a DR. Josepf által kínált egyénre szabott kezelés élményét: tisztaság, pihenés, védelem.

Hightech natúr kozmetikumok
A 21. században kimagasló teljesítményt csak profi csapatok nyújthatnak - ebben biztosak vagyunk. Minden nap követjük úttörő filozófiánkat és azon dolgozunk, hogy a kozmetikumainkban egyesüljön a fejlett technológia, a természet, az esztétika és a kimagasló minőség: High-tech natúr kozmetikumokat készítünk az új generációs bőrápoláshoz.

A TEAM DR JOSEPH 100% erő és természet minden üvegben:
Látható, azonnali hatás
High-tech natúr kozmetikumok
A holisztikus kezelések új dimenziója
Fenntartható kapcsolat a természettel
Tanúsított bio kozmetikumok
Könnyű, gyorsan felszívódó textúrák

Express Power Lift for Men

TEAM DR JOSEPH kezelés férfiak számára. Erőteljes, természetes, hatékony. A kezelés tartalmaz egy bőrdiagnosztikát, egy stimuláló masszázst a nyirokrendszer élénkítésére, meleg gyógynövényes borogatást, mélytisztítást, speciális szérumot, egy intenzív maszkot arcmasszázzsal, majd végezetül a bőrspecifikus nappali ápolást. Természetes erőteljes High tech kezelés az ápolt megjelenésért. Kezelési idő: 50 perc. Ár:20.000 ft


TEAM DR JOSEPH KEZELÉSEK

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás