Cellular Recreation kezelés

TEAM DR JOSEPH METÓDUS

A TEAM DR JOSEPH kezelések a szövetek mélyén kezdik el kifejteni hatásukat. A természet funkcionális törvényeinek betartásával a bőr anyagcseréje egyensúlyba kerül. Az idegrendszer megnyugszik, az arckifejezések ellazulnak, normalizálódik a mikrokeringés, ezáltal ápolja bőrét, illetve segít megőrizni annak egészségét és páratlan szépségét. Tapasztalja meg saját bőrén a DR. Joseph által kínált egyénre szabott kezelés élményét: tisztaság, pihenés, védelem.

HIGH TECH NATÚR KOZMETIKUMOK

A 21. században kimagasló teljesítményt csak profi csapatok nyújthatnak - ebben biztosak vagyunk. Minden nap követjük úttörő filozófiánkat és azon dolgozunk, hogy a kozmetikumainkban egyesüljön a fejlett technológia, a természet, az esztétika és a kimagasló minőség: High-tech natúr kozmetikumokat készítünk az új generációs bőrápoláshoz.

A TEAM DR JOSEPH 100% erő és természet minden üvegben:

Látható, azonnali hatás

High-tech natúr kozmetikumok

A holisztikus kezelések új dimenziója

Fenntarthaó kapcsolat a természettel

Tanúsított bio kozmetikumok

Könnyű, gyorsan felszívódó textúrák

Cellular Recreation kezelés

Csodálatosan természetes kezelés, aktív összetevőkkel, azonnali hatással és mélyen pihentető, wellness-kényeztető programmal a TEAM DR JOSEPH módszerrel. Ahhoz, hogy a bőre igényeinek legmegfelelőbb ápolást kapja egy bőrdiagnosztikával kezdünk, majd ezután a nyirokrendszert stimuláló masszázzsal, és meleg gyógynövényes borogatással megfelelő hangulatba hozzuk a relaxációhoz, hogy Ön teljes mértékben ki tudjon kapcsolni egy rohanó nap után. A peeling után felhelyezünk arcára egy speciális szérumot, és kezdődhet a kényeztető masszázs. A kezelést egy intenzív arcmaszkkal és megfelelő nappali ápolással fejezzük be. Nagyon erős és hatékony természetes összetevőkkel dolgozunk az egészséges és sugárzóan ápolt bőrért. Kezelési idő: 80 perc. Ár: 23.000 ft

TEAM DR JOSEPH KEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
2 hete

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
3 hete

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
4 hete

Mónika Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Mindig csodálatosak a kezelések, feltöltődve jövök el!!
3 hete

Krisztina Fehér ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionalis kiszolgalas, csodalatos kezelések 🥰
3 hete

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás