Advanced Bio Lifting kezelés

TEAM DR JOSEPH METÓDUS 
A TEAM DR JOSEPH kezelések a szövetek mélyén kezdik kifejteni hatásukat. A természet funkcionális törvényeinek betartásával a bőr anyagcseréje egyensúlyba kerül. Az idegrendszer megnyugszik, az arckifejezések ellazulnak, normalizálódik a mikrokeringés, ezáltal ápolja bőrét illetve segít megőrízni annak egészségét és páratlan szépségét. Tapasztalja meg saját bőrén a DR. Josepf által kínált egyénre szabott kezelés élményét: tisztaság, pihenés, védelem.

Hightech natúr kozmetikumok
A 21. században kimagasló teljesítményt csak profi csapatok nyújthatnak - ebben biztosak vagyunk. Minden nap követjük úttörő filozófiánkat és azon dolgozunk, hogy a kozmetikumainkban egyesüljön a fejlett technológia, a természet, az esztétika és a kimagasló minőség: High-tech natúr kozmetikumokat készítünk az új generációs bőrápoláshoz.

A TEAM DR JOSEPH 100% erő és természet minden üvegben:
Látható, azonnali hatás
High-tech natúr kozmetikumok
A holisztikus kezelések új dimenziója
Fenntartható kapcsolat a természettel
Tanúsított bio kozmetikumok
Könnyű, gyorsan felszívódó textúrák

Advanced Bio Lifting kezelés

 legteljesebb holisztikus program TEAM DR JOSEPH kezelések között. Intenzív luxus kezelés, biodinamikus lifting masszázzsal speciálisan a bőr igényeire fejlesztve. Tapasztaljon meg egy igazán egyedi szépítő luxus kezelést, bőrdiagnosztikával, nyirokrendszert stimuláló masszázzsal és meleg gyógynövényes borogatással. A speciális peeling után feltöltjük bőrét természetes aktív hatóanyagokkal és szérumokkal. Bioenergetikai-lifting masszázst végzünk professzionális, kézzel készített flowerpouch-okkal, amikben válogatott, természetes gyógynövényeket találunk, kellemes érzetű csomagolásban. Az intenzív arcmaszk után következik az Ön bőrének legmegfelelőbb nappali befejező ápolás. Természetes High Tech kezelés az azonnali, de tartós maximális hatás elérése érdekében. 
Kezelés idő: 110 perc