Advanced Bio Lifting kezelés

TEAM DR JOSEPH METÓDUS 
A TEAM DR JOSEPH kezelések a szövetek mélyén kezdik kifejteni hatásukat. A természet funkcionális törvényeinek betartásával a bőr anyagcseréje egyensúlyba kerül. Az idegrendszer megnyugszik, az arckifejezések ellazulnak, normalizálódik a mikrokeringés, ezáltal ápolja bőrét illetve segít megőrízni annak egészségét és páratlan szépségét. Tapasztalja meg saját bőrén a DR. Josepf által kínált egyénre szabott kezelés élményét: tisztaság, pihenés, védelem.

HIGHTECH NATÚR KOZMETIKUMOK
A 21. században kimagasló teljesítményt csak profi csapatok nyújthatnak - ebben biztosak vagyunk. Minden nap követjük úttörő filozófiánkat és azon dolgozunk, hogy a kozmetikumainkban egyesüljön a fejlett technológia, a természet, az esztétika és a kimagasló minőség: High-tech natúr kozmetikumokat készítünk az új generációs bőrápoláshoz.

A TEAM DR JOSEPH 100% erő és természet minden üvegben:
Látható, azonnali hatás
High-tech natúr kozmetikumok
A holisztikus kezelések új dimenziója
Fenntartható kapcsolat a természettel
Tanúsított bio kozmetikumok
Könnyű, gyorsan felszívódó textúrák

Advanced Bio Lifting kezelés

Legteljesebb holisztikus program a TEAM DR JOSEPH kezelések között. Intenzív luxus kezelés, biodermikus lifting masszázzsal speciálisan a bőr igényeire fejlesztve. Tapasztaljon meg egy igazán egyedi szépítő luxus kezelést, bőrdiagnosztikával, nyirokrendszert stimuláló masszázzsal és meleg gyógynövényes borogatással. A speciális peeling után feltöltjük bőrét természetes  aktív hatóanyagokkal és szérumokkal. Bioenergetikai-lifting masszázst végzünk professzionális, kézzel készített flowerpouch-okkal, amikben válogatott, természetes gyógynövényeket találunk, kellemes érzetű csomagolásban. Az intenzív arcmaszk után következik az Ön bőrének legmegfelelőbb nappali befejező ápolás. Természetes High Tech kezelés,azonnali, de tartós a maximális hatás elérése érdekében. Kezelési idő:110 perc. Ár: 25.000 ft

TEAM DR JOSEPH KEZELÉSEK

Vendégeink véleménye

Piroska Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon profi és kedves kiszolgálást kaptam, egyéni igényeimre szabottan - igazi kényesztetésben volt részem! Mindenkinek ajánlom ezt a szalont!
2 hete

Rita Staár ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális termékek, minőségi szolgáltatások, magas színvonal. Arckrém vásárlás előtt széleskörű termékajánlást kaptam, megtaláltam a megfelelő terméket.
3 hete

Boglárka Győrfi ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionális, eredményes kezeléseket és minőségi, gyönyörű sminktetoválásokat garantáló kozmetika!
4 hete

Mónika Kerekes ⭐⭐⭐⭐⭐

Mindig csodálatosak a kezelések, feltöltődve jövök el!!
3 hete

Krisztina Fehér ⭐⭐⭐⭐⭐

Professzionalis kiszolgalas, csodalatos kezelések 🥰
3 hete

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás